Tasaisen väännön kirvelevä tasainen tulos.

Toropaisten syyskauden avaus Huhtasuon samenttisella nurmella Palokan Rientoa vastaan alkoi molempien osapuolien toimesta tunnustelevissa merkeissä. Ossi Heinosen varoituksen arvoista liukutaklauksen ja tennislyönnin yhdistelmää lukuunottamatta, ei ottelun alkupuolella nähty vaarallisia tilanteita kummassakaan päädyssä.

Mitä lähemmäksi puoliaika eteni loppuaan, sitä vahvemmin PaRi sai otteen haltuunsa ja pystyikin rakentamaan muutaman vaarallisen tekopaikan JPS:n maalille. Jälleen loistavan ottelun Toropaisten maalilla pelannut Teemu Holopainen piti kuitenkin maalinsa puhtaana maalaiskunnan poikien hyvistä yrityksistä huolimatta.

Tauolla valmentaja Koistinen sai kun saikin pelaajiinsa potkittua huomattavasti enemmän liikettä ja Lauri Uusi-Hakala ampui JPS:n johtoon heti toisen puoliajan ensimmäisillä minuuteilla. Peli alkoi muutenkin sujua ensimmäistä puoliaikaa paremmin ja Toropaiset saivat rakenneltua muutamia hyviä hyökkäyksiä kohti PaRin maalia.

Molempien joukkueiden vaihtoruletin sekä kotijoukkueen perinteisen paniikkinappulan hitaan pohjaanpainamisen seurauksena Palokka sai viimeisen 20 minuutin aikana paineen siirtymään täysin JPS:n päätyyn. PaRin painaessa päälle pääsi Sami Karjalainen toisessa päässä läpiajoon. Ottelun ratkaisu lipui kuitnekin valitettavasti puoli metriä yli ylähirren.

JPS:n hyvin koko pelin luutineen puolustuksen ja vierailijoiden huolimattoman viimeistelyn ansiosta näytti jo siltä, että JPS nousee voitolla sarjataulukossa pisteellä ohi PaRin, mutta peli ei ole ohi ennen kun tuomari viheltää pilliin. Palokka onnistui tasoittamaan pelin vielä varsinaisen peliajan viimeisillä minuuteilla ja näin ottelussa päädyttiin peliesitysten mukaan oikeudenmukaiseen, mutta JPS:n kannalta niin kirvelevään 1-1 tasapeliin.