Bandyliigan pronssimitalit Jyväskylään!

JPS on Bandyliigan pronssimitalisti kaudella 2016-2017! Katso myös video!

JPS päätti kauden 2016-2017 pronssimitalijuhliin! Mikkelistä haettiin maukas revanssi viime keväästä, kun Kampparit kaatui trillerimäisen ottelun jälkeen jatkoajalla lukemin 5-4.

Perjantai-illan ottelu Hänskissä oli tasaista vääntöä alusta asti. Parikympin kohdalla kotijoukkue avasi maalihanat, kun Artem Shekhovtsov vei kulmalyönnistä Mustat johtoon.

Jipsin tasoitus tuli nopeasti. Sampsa Purhonen tarjoili komealla syötöllä Riku Hämäläisen maalipaikkaan, ja peli oli tasan 1-1.

Saku Hämäläinen ei halunnut jäädä isoveljeään huonommaksi. Joukkueen nuorin kävi tyrkkäämässä Lasse Tammilehdon maalille toimittaman pallon sisään ja vei Jipsn johtoon.

Kampparit tasoitti Artemin toimesta vielä hetken ennen taukoa, ja puoliajalle mentiin lukemissa 2-2.

Toisella puoliajalla Anssi Hänninen vei jyväskyläläiset taas johtoon. Parikymmentä minuuttia ennen loppua Lasse Tammilehto pamautti pallon kulmalyönnistä sisään ja JPS johti jo kahdella maalilla.

Peli ei ollut vielä pelattu. Kampparit tuli Shekhovtsovin kahdella maalilla tasoihin, ja edessä oli jatkoaika.

JPS joutui lähtemään jatkoajalle kahden miehen alivoimalla. Joukkue kuitenkin taisteli hyvin, eikä Kampparit saanut maaleja aikaan. Jatkoajan ensimmäinen puolikas päättyi maalittomana.

Päätyjen vaihdon jälkeen alkoi tapahtua. Kulmalyönnin jälkeen pallo oli Kampparien maalin edessä, ja Hänskissä jääpallo-oppinsa saanut Nikke Tuhkanen niittasi vanhalla kotijäällään pallon verkkoon ja aloitti jipsiläisten pronssijuhlat.

Tunnelmia videolla:

Värikäs kausi päättyi siis Jipsin seurahistorian toiseen mitaliin. Kiitokset myös paikalle sankoin joukoin saapuneille JPS-faneille!

Kausi 2016-2017 tajoili Jipsille paljon menestystä: Suomen Cupin voitto, runkosarjan kolmas sija ja pronssimitalit. Tivoli hiljenee nyt hetkeksi, mutta lisää kuulumisia on tarjolla lähiaikoina, pysykää kuulolla.

Seura kiittää kannattajia, seuratyöntekijöitä, vapaaehtoisia, yhteistyökumppaneita ja kaikkia matkalla mukana olleita. Nyt otetaan rennosti ja juhlitaan mitaleita!

JPS pisteet: Riku Hämäläinen 1+0, Saku Hämäläinen 1+0, Anssi Hänninen 1+0, Lasse Tammilehto 1+0, Nikke Tuhkanen 1+0, Sampsa Purhonen 0+2, Atte Hänninen 0+1. MV. Lempinen

Kulmat:  Kampparit  8   JPS  10

Jäähyt:   Kampparit  -   JPS  35 min.