Vaajakoski vei voiton

Vauhtia riitti kun JPS ja FC Vaajakoski mittelivät pisteistä keskiviikkona Vehkalammen kentällä. FCV pystyi luomaan enemmän vaarallisia maalintekotilanteita ja voitti lopulta 2-0 numeroin.

Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla tempo oli ottelussa hyvä tilanteita nähtiin molemmissa päissä. JPS:n Kristian Lahtinen paukautti pallon jo kertaalleen ylärimaan, mutta maaliin asti ei palloa saatu. Vaajakoski esitti ajoittain taitavaa yhden kosketuksen peliä, jolla usein vapautettiin laidasta mies puolittaiseen maalipaikkaan tai ainakin keskityspaikkaan. Upeaan vireeseen noussut maalivahti Teemu Holopainen kuitenkin hoiti tilanteet tyylikkäästi ja kun hyvin katkonut toppari Timo Eirola hoiti kerran pallon pois maaliviivalta epäinhimillisellä kurotuksella, pysyivät lukemat nollilla.

Toiselle puoliajalle JPS vaihtoi keskikentän keskustaan kolmannen pelaajan ja se estikin vieraiden pelinrakentelua. Sen sijaan Jipsin syöttöpeli parani entisestään, kun Pekka Leskinen vaihdettiin keskikentän tulpaksi. Pallonhallinta ei kuitenkaan auttanut, kun laidalta takaviistoon syötön saanut Tomi Karlstedt laukoi pallon alakulmaan kuudentoista rajalta. Vain kolme minuuttia edellisestä maalista FCV rokotti uudestaa, kun hyvin pelannut toppari Sauli Lankinen puski tilanteeksi jo 0-2

JPS ei kuitenkaan luovuttanut ja kotijoukkue vyörytti hyökkäyksiään entistä kiivaammin. Kovin hyviin maalipaikkoihin ei kuitenkaan päästy FCV:n puolustaessa tiiviisti ja kytäten vastaiskuja. Kerran JPS onnistui saamaan pallon maaliin, mutta erotuomari Ville Koskiniemi hylkäsi maalin paitsiona. Maalin edustalla ollut pelaaja ei koskenut palloon, mutta vaikutti tuomariston mielestä peliin ja näin maali hylättiin harmillisesti.

JPS taisteli loppuun asti, mutta ei onnistunut maalinteossa kertaakaan. Vaajakoski otti ansaitusti voiton, mutta hiukan paremmalla onnella JPS olisi voinut taistella voitosta tässäkin ottelussa. Hyökkääjille ei kuitenkaan saatu pelattua palloa riittävästi jalkaan, jolloin hyviin tekopaikkoihin ei päästy.

10 pisteestä lähdetään kolmen viikon kesätauon jälkeen ottamaan jälleen vähintään samanlaista syyskautta kuin viime kaudella, jolloin JPS oli yksi syksyn vahvimmista joukkueista.