Akilles otti toisen kiinnityksen

Akilles otti toisen kiinnityksen finaalipaikkaan voittamalla Porvoossa 4-1.

Jipsin ja Akilleksen välinen välieräsarja jatkui keskiviikkona Porvoossa. Ottelusäällä oli jälleen oma vaikutuksensa otteluun, kun ennen peliä alkanut kova vesisade muuttui matsin aikana räntäsateen kautta lumisateeksi. Aivan ensimmäisen ottelun kaltaista myrskyä ei kuitenkaan nähty.

Akilles lähti peliin hieman paremmin, ja meni vastahyökkäyksestä johtoon Andreas Flinckin maalilla jo toisella minuutilla.

JPS ei nopeasta maalista masentunut, vaan taisteli hyvin kotijoukkuetta vastaan. Avauspuolikas olikin kentällä tasaista vääntöä, mutta maalit iski kuitenkin Akilles.

Puolen tunnin kohdalla Iikka Lempinen torjui hyvin Sami Laakkosen läpiajon, mutta Rasmus Lindqvist laittoi irtopallon sisään.

Jipsi oli edelleen pelissä mukana, mutta isännät osuivat vielä ennen taukoa kahdesti. Ensin Petteri Lampinen löi sisään rankkarin, ja Lindqvist viimeisteli vielä taukolukemiksi 4-0.

Toiselle puoliajalle JPS vaihtoi pienten vaivojen takia Lempisen tilalle Samuel Gerovoin maaliin.

JPS lähti takaa-ajoon, ja oli ottelussa niskan päällä. Maalit kuitenkin olivat edelleen tiukassa. Lopulta reilun tunnin jälkeen Lasse Tammilehto luuti pallon maalin edestä sisään.

Enempää tulosta takaa-ajo ei hyvästä yrityksestä huolimatta tuottanut, vaan Akilles piti maalinsa puhtaana loppuuns saakka. Näin porvoolaiset menivät ottelusarjassa johtoon voitoin 2-1 ja ovat yhden voiton päässä finaalipaikasta.

JPS pääsee hakemaan sarjan tasoitusta perjantai-iltana kotijäällä Viitaniemessä. Voitolla sarja ratkeaa viidennessä pelissä sunnuntaina Porvoossa.

Neljäs välierä JPS-Akilles perjantaina kello 19 Viitaniemessä, tervetuloa!