Voitto HIFK:sta ja täydet pisteet avausviikonlopusta!

JPS haki Brakun lämpimästä kelistä vieraspisteet hyvän toisen puoliajan ansiosta lukemin 1-3.

Bandyliigan ottelut jatkui JPS:n osalta vierasmatsien merkeissä, kun sunnuntaina joukkue matkasi HIFK:n vieraaksi Brakulle. Helsinkiin oli luvattu melko huonoa pelisäätä, mutta suurimmalta sateelta vältyttiin ja jääkin kesti matsin aikana ennakoitua paremmin.

Ensimmäinen puoliaika oli hieman nihkeä, mutta toisella puoliajalla JPS iski kolmesti ja nousi näin hienoon 1-3 vierasvoittoon.

Ensimmäisellä puoliajalla Tomi Tasten vei HIFK:n johtoon. Jipsillä oli omat maalipaikkansa, mutta viimeistely ontui vielä. Ennen taukoa ei enempää maaleja nähty, ja toiselle jaksolle JPS lähti maalin takaa-ajoasemassa.

Toisella puoliajalla alkoi tihutella hieman vettä, mutta se ei Jipsiä sulattanut. Peli piristyi, ja 52. minuutilla Riku Hämäläinen pujotteli ketterästi maalipaikkaan ja vimeisteli komeasti tasoituksen taululle.

Meni vain kymmenen minuuttia, kun RIku pääsi taas pahantekoon. Terävä kaukolaukaus upposi alakulmaan ja JPS siirtyi johtoon. Varttia ennen loppua Mikko Rytkönen sivalsi vapaalyönnistä pallon verkkoon ja Jipsin jo kahden maalin karkumatkalle.

HIFK ei kunnon kiriä saanut aikaan ja otti vielä muutaman melko turhan jäähyn viimeisen kympin aikana. JPS puolusti loput minuutit varmasti eikä Jipsin parhaana palkittu Iikka Lempinen enää päästänyt maaleja taakseen. Sarjan avausviikonlopulle loistava päätös ja täydet pisteet mukaan Jyväskylään!

Nyt treenataan arkipäivät ja ensi viikonloppuna ohjelmassa taas kaksi matsia vieraissa, lauantaina uudestaan Helsinkiin Botniaa haastamaan ja sunnuntaina matka jatkuu Poriin Narukerän vieraaksi.

JPS pisteet: Riku Hämäläinen 2+0, Mikko Rytkönen 1+1. Mv. Lempinen

Kulmat:  HIFK  3     JPS 6

Jäähyt:  HIFK  40min.  JPS  -