JPS Jäi pisteittä

Raporttia ja tunnelmia pakkasillan pelistä JPS-Kampparit

JPS - Kampparit 3-4 (1-2)

Kuukauden tauon jälkeen pääsi JPS vihdoin kotijäälleen Viitaniemeen isännöimään Bandyliigan ottelua Mikkelin Kamppareita vastaan.

Kampparit otti pelin alussa kuitenkin isännän otteet. Pallo liikkui ja miehet liikkuivat. JPS sai kaksi lähes perättäistä jäähyä, josta jälkimmäinen tuli helpohkosti. Kahden vajaalla ei JPS pystynyt kuin poulustamaan. Hiukan kaaren takaa saa vieraat vapaalyönnin, Jipsin asetellessa vielä muuria lyö íllan Kamppari-sankari Juho Liukkonen suoraan pallon yläkulmaan. JPS yritti peliä käyntiin, mutta liian usein epäonnistuttiin syötöissä tai Kamppareiden keskuspoulustus siivosi pallon väljemmille vesille. Vastaavasti vieraitten hyökkäykset olivat alati vaarallisia ja JPS-maalissa pelannut Iikka Lempinen sai olla koko ajan valppaana. Kampparit siirtyy 0-2 johtoon vajaan puolentunnin pelin jälkeen. Eetu Karhunen ja Juho Liukkonen syöttelevät hyvin keskenään ohi seisovan Jipsin keskikentän. Liukkonen lyö nätisti pienestä pompusta pallon verkkoon. Jakson loppuun saa kotijoukkue avausmaalin, kun Sampsa Purhonen lyö kulmalyönnistä taukotilanteeksi 1-2.

Toisen jakson alkuun JPS tuli hyvällä sykkeellä. "Punaiset" painoivat väksin pelin Kampparipäätyyn. Tukku kulmalyöntejä ja pari Kampparijäähyä pitivät JPS:n niskan päällä. Kampparit puolustivat tosi uhrautuvasti ja maalivahti Erkki Koivuranta napsi muutaman hyvän kopin. Luvattoman paljon laukauksia kuitenkin sujahteli ohi maalin. Yksi rangaistuslyönti jäi erotuomarikolmikolta viheltämättä, kun täydessä vauhdissa ollut Lasse Tammilehto "lanattiin" aluella jään pintaan. Viimeisellä kymmenminuuttisella alkoi sitten tapahtua myös maalien muodossa. Ensin Kampparikulmasta Juho Liukkonen iskee illan kolmannensa. JPS otta aikalisän ja jaksaa vielä yrittää. Kamppareiden rike aluella ja Mikko Rytkönen lyö pilkun varmasti sisään ja antaa toiveita kotijoukkueelle. Minuutti tästä ja pakkasessa värjötellyt kotiyleisö puhkeaa raikuviin suosionosoituksiin, kun JPS:n Riku Hämäläinen saa pallon vauhtiin. Riku polkaisee ohi Kampparipuolustuksen ja pistää pallon upeasti ylänurkkaan. Näin oltiin tasatilanteessa 3-3. Tästä pari minuuttia ja Juho Liukkonen lasketaan jälleen hyvään lyöntipaikkaan. Kun sihti on kohdallaan, niin tarkka alanurkka laukaus vie kaksi pistettä Mikkeliin. Kamppareiden kaikki neljä maalia laukonut Juho Liukkonen palkittiin ansaitusti ja JPS palkinnon pokkasi hyvin katkonut sekä peliäkin avannut Mikko Tammilehto.

JPS pisteet: Sampsa Purhonen 1+0, Mikko Rytkönen 1+0, Riku Hämäläinen 1+0, Atte Hänninen 0+1,Lasse Tammilehto 0+1. mv. Lempinen

Kulmat:  JPS  9  Kampparit  5

Jäähyt:  JPS 40 min.  Kampparit  40min.

erotuomarit: Pietiläinen - Niiranen - Lindlöf