SM-Hopeaa Jipsille

Botnia P21  - JPS P21  8 - 4  (1-2)

5 min. 1-0 r.l

7min.  1 - 1 Nico Nevalainen

Jipsillä hylätty maali????

13min. 1 - 2 Patrik Jääskeläinen (Tuukka Penttinen)

Jipsillä jäähy (Otso)

Toinen jakso alkaa

Jipsillä jäähyä jäljellä 8min.(Ilari)

47min 2 - 2 (löysä puolustaminen)

50min. 3 - 2

51min. 4 -2 (hieno maali)

Jipsin aikalisä

58min. 4 -3 Patrik Jääskeläinen

Jipsillä 2 jäähyä (Tuke, Japa)

65min. 5 - 3 r.l

74 min. 6 -3 (kulmasta kikka)

81min.  7 - 3 r.l

85min  8 -3  k.l

Jipsillä jäähy (Japa)

90min. 8 -4 Ilari Hepola v.l kaukaa

ERIKOISTILANTEET RATKAISIVAT FINAALIN BOTNIALLE

Ottelu alkoi erittäin tasaisissa merkeissä. Peli oli kovavauhtista ja kaikesta näki heti, että kentällä oli sarjan kaksi parasta joukkuetta.
Ensimmäinen erkoistilannemaali syntyi ottelun viidennellä peliminuutilla,  kun Botnia sai ensimmäisen rangaistuslaukauksensa. JPS ei tästä lannistunut, vaan paukutti seuraavan 10 minuutin sisään kaksi maalia. Ja Jyväskylä johtikin Oulunkyläläisten järkytykseksi nyt peliä.
Ensimmäisen erän loppuun asti riitti vauhtia ja vaiherikkaita tilanteita, mutta JPS piti pintansa. Vaikka osin tuomittujen kyseenalaisten? jäähyjen vuoksi pyöritys meidän puolustusalueella oli erän aikana välillä aikamoista.
Toinen puoliaika alkoi punaisten kannalta huonosti. Botnia paukutti ensimmäisen viiden minuutin aikana kolme maalia. Siinä oltiinkin yht'äkkiä häviöllä 4-2.  Ja tietenkin oli käytetty jo Jyväskylän poikaa jäähylläkin tänä aikana.
JPS jaksoi kuitenkin taistella ja päästiin vielä tilanteeseen 4-3. Mutta sen jälkeen kaksi rankkari- ja kaksi kulmamaalia Botnialle käänsi pelin lopullisesti.
Lopun kavennus toi hieman lohtua JPSlle, mutta vain hieman. Peli päättyi 8-4 Botnian voittoon ja onnittelut heille!!
Tästä katseet jo seuraaviin junioriturnauksiin, joista on lupa odottaa Tivolille mitaleita lisää.
Kannattaa myös muistaa, että JPS P21 jatkaa ensi kaudella pääosin samalla rungolla ja siten on lupa odottaa revanssia ehkä jo ensi keväänä.