JPS - SC KuFu-98 1-1

JPS ja KuFu tasasivat pisteet tiistaina, kun molempia verkkoja heilutettiin kertaalleen. Ottelun ensimmäisellä puoliajalla molemmat joukkueet pelasivat hyvää puolustuspeliä. Maalintekopaikat olivat harvassa ja tauolle mentiinkin lukemissa 0-0.

Toisen puoliajan alussa JPS pääsi maalin karkumatkalle, kun Riku Lambergin keskitys pomppasi onnekkaasti KuFun puolustajan kautta omaan maaliin. Vartin päästä KuFu tasoitti pelin komealla tolpan kautta vasempaan alanurkkaan kimmonneella laukauksella. Ottelun lopussa molemmilla oli vielä huipputilaisuus tehdä voitto-osuma, mutta tuomarin vihellys katkaisi ottelun lopulta tasatilanteessa.

Seuraavan kerran JPS pelaa perjantaina 13.9. klo 19:00 alkaen Vehlalammella FC Villikettuja vastaan. Tervetuloa!