SiPS - JPS 1-1

Keskiviikon ottelussa JPS onnistui hakemaan pisteen kotiin Siilinjärveltä. Tulos oli kuitenkin punaisten kannalta pettymys sillä ottelun hallinta oli selkeästi JPS:llä. Ensimmäisellä puoliajalla maalipaikkoja oli hallinnasta huolimatta melko vähän. Paras tuli Riku Lambergille, joka pääsi karkuun SiPS:n puolustukselta, mutta maalivahti torjui laukauksen. Myös SiPS pääsi ensimmäisellä puoliajalla kokeilemaan avopaikasta maalia, mutta suoraan syötöstä lähtenyt laukaus suuntautui ohi maalin.

Toisella puoliajalla JPS sai siirrettyä ottelun painopisteen täysin SiPS:n päätyyn. Myös maalipaikkoja tuli runsaasti ja lopulta Lasse Saari sai upotettua pallon SiPS:n verkkoon, kun boksin ulkopuolelta lähtenyt laukaus pomppasi maalivahdin käsien alta sisään. JPS:llä oli lukuisia paikkoja viimeistellä lisää maaleja, mutta onni ei ollut tällä kertaa mukana yrityksissä. Juuri ennen varsinaisen peliajan päättymistä SiPS teki vapaapotkuhässäkästä todella kirvelevän tasoitusmaalin. Loppurynnistyskään ei tuottanut tulosta, joten ottelu päättyi 1-1.

JPS pelaa seuraavan ottelunsa Joensuun Palloseuraa vastaan lauantaina 17.8. klo 16:00 Vehkalammella. Tervetuloa!