JPS - FCV 0-2

JPS kohtasi perjantaina sarjan kärjessä majailevan FCV:n. Ottelu oli kokonaisuudessaan vauhdikas ja suuria tunteita herättävä. Ensimmäinen puoliajan FCV:n hallinta johti 1-0 maaliin, kun FCV:n hyökkääjä pääsi viimeistelemään poikittaissyötön tyhjään maaliin. FCV olisi voinut iskeä lisääkin maaleja, mutta loistavan ottelun pelannut Veli-Matti Tranberg torjui Jipsin maalilla kolme läpiajoa. FCV:n hallinta päättyi kuitenkin keskialueella tapahtuneen punaisen kortin arvoiseen taklaukseen. JPS alkoi luomaan ylivoimalla hyviä tilanteita FCV:n maalille. Erityisesti toisen puoliajan alku oli toiveita herättävä, kun JPS piti jatkuvasti palloa ja vyörytti hyökkäyksiään kohti FCV:n maalia. JPS sai kuitenkin kylmää kyytiä, kun FCV:n komea laukaus upposi noin 25 metristä kotijoukkueen verkkoon. JPS taisteli vielä loppuun asti, mutta maalit jäivät tällä kertaa tekemättä, kun pallo jäi joko tolppaan tai FCV:n lihamuuriin ratkaisevissa tilanteissa.

Seurava JPS:n ottelu pelataan keskiviikkona 7.8. klo 20:00 Ahmon tekonurmella Siilinjärvellä.