JPS - FCV 2-4

JPS hävisi lauantain ottelun FCV:tä vastaan 2-4. Ottelu alkoi JPS:n kannalta vaikeasti. Lukemat ensimmäisten 20 minuutin jälkeen olivat 0-2 Jipsin puolustusvoittoisesta taktiikasta huolimatta. JPS pääsi peliin mukaan nostettuaan prässiä korkeammalle. Lopulta Jipsin odotus palkittiin, kun Roope Luomala iski kavennuksen. Ensimmäinen puoliaika päättyyi lopulta 1-4 FCV:n tehtyä vielä 2 maalia. Toinen puoliaika oli tasaista vääntöä. Ainoan maalin teki Mika Halonen loistavasti ajoitetun läpijuoksun päätteeksi FCV:n pelaajien huudellessa paitsiota.

JPS:n peli ei täyttänyt kaikkia odotuksia. Erityisesti ottelun alku pitää pelata tarkemmin sarjan alkaessa. Välillä peli näytti kuitenkin ihan hyvältä. Tommi Taavila esiintyi ensimmäistä kertaa JPS:n väreissä kentällä.

Seuraava harjoitusottelu pelataan pitkäperjantaina paikallisvastustaja Blackbirdia vastaan klo 14:00. Tervetuloa!