NUORTEN BANDYLIIGA

Kamppareista ei vastusta JPS P21:lle

JPS P21voitti varamiehisen Kampparit 22-3

Jo ennakkoasetelmat ottelulle olivat selvästi JPS:n puolella, koska Kampparit saapui varamiehisenä Viitaniemeen. Samaan aikaan Varkaudessa pelatussa Bandyliigan ottelussa pelasi Kamppareiden P21-joukkueesta maalivahti ja 5 runkopelaajaa.

Tähän nähden ottelun alku oli yllätyksellinen, sillä 15 minuutin kohdalla tilanne oli 2-2. JPS:llä oli ollut lukuisia tilanteita myös lisämaalien tekoon, mutta viimeistelyssä ei alkuvaiheessa täysin onnistuttu. 1. puoliajan keskellä maalihanat aukesivat ja JPS siirtyi nopeasti 6-2 johtoon, minkä jälkeen pelattiin lähes yhteen maaliin. Pitkästä aikaa JPS onnistui kulmalyönneistä, joista maalit tekivät Ilari Hepola ja Riku Hämäläinen; antajana molemmissa Lasse Tammilehto.

Toisella puoliajalla JPS takoi 25 minuutissa peräti 12 maalia. Suurin osa maaleista päästiin tekemään aivan lähietäisyydeltä, kun Kamppareiden puolustus ei joko pysynyt liikkeessä mukana tai ei pystynyt siivoamaan maalin edustaa. Ottelun yksipuolisuuden vuoksi useat pelaajat pääsivät kaunistelemaan tilastoja. Saku Hämäläinen nousi P21-sarjan pistepörssin kärkeen.

Seuraava ottelu pelataan Porissa 18.1. Narukerää vastaan.

JPS tilastot: Miiro Linjala 7+3, Riku Hämäläinen 4+4, Saku Hämäläinen 4+3, Niilo Aapakari 3+0, Lasse Tammilehto 0+3, Veikko Manninen 1+1, Ilari Hepola 1+0, Tatu Ässämäki 1+0, Miikka Penttinen 1+0, Aleksi Lamminmäki 0+2, Aleksi Niemi 0+1, Joonatan Irtamo 0+1.  Maalissa Karri Leisimo. Jäähyt 5 min.

Kulmat: JPS 7 , Kampparit 6