BANDYLIIGA

JPS voittoon tiukan väännön jälkeen!

JPS:n vastustaja Porin Narukerä on vienyt parina viime kautena pisteet Viitaniemestä tiukan väännön jälkeen. Tällä kertaa tuo vääntö kääntyi kotijoukkueelle!

Avausjakso oli ehkä hieman hermostuneista peliä. JPS saa kulman, kun Kerä-vahti torjuu Mikko Böhmin avopaikan. Matti Oksanen pamauttaa kulman sisään 6min. kohdalla.  Pari minuuttia myöhemminTomi Mustonen tasoittaa, Narukerä-palkitun Timo Niemen esityöstä. Mustonen siirtää Kerän johtoon 1-2 32. min. kohdalla. Viisi minuuttia myöhemmin JPS tasoittaa. Mikko Böhm riistää  pallon Narukerältä ja siirtää pallon Oksaselle, joka ei erehdy. Näin tauolle lähdettiin tilanteessa JPS/Oksanen  2 ja Narukerä /Mustonen 2.

Toisen jakson alku oli tarkkaa karvausta molemmilta joukkueilta. Ottelun  maalivahdit molemmissa päissä esittelivät paraatitorjuntojaan. Narukerän Joni Rintalalla oli ehkä rahtusen enemmän töitä. Pelin 78min. kohdalla sattuu Narukerän puolustukselle karmaiseva virhe! Pallo Kerän pelaajalla, joka kaartaa maalin edestä. Sampsa Purhonen karvaa agressiivisesti ja pääsee tökkäämään pallon suoraan Narukerän maaliin. Heti perään JPS saa jäähyn ja Narukerä vyöryy vaarallisesti. "Jipsi" pääsee muutamaan hyvään "kontrahyökkäykseen", niissä kuitenkaan onnistumatta! 88min. kohdalla JPS-puolustus joutuu rikkomaan vauhtiin päässeen Kerä-hyökkääjän. Tomi Mustonen asettuu ampumaan, mutta palkittu JPS-vahti Aatu Valtonen torjuu loistavasti!!! Lisäajalla Tuomas Rintala hassuttaa Kerän pelaajia ja syöttää älykkäästi takatolpalle, josta Mikko Böhmin oli helppo sinetöidä "punaisten" voittonumerot 4-2. Koko JPS:n joukkue ansaitsee täyden tunnustuksen peräänantamattomasta asenteesta ja raivokkaasta taistelutahdosta.

Oulun erotuomarikolmikko selvisi kunniakkaasti kolmannesta perättäisenä päivänä Jyväskylässä viheltämästään ottelusta, porilaisten kovasta suunsoitosta huolimatta!

JPS pisteet: Matti Oksanen 2+0, Mikko Böhm 1+1, Tuomas Rintala 0+2, Sampsa Purhonen 0+1. MV. Aatu Valtonen

Jäähyt: JPS 50 min.  Narukerä 40min.

erotuomarit: Kanniainen - K.Siniaaalto - Rekilä

Arto Smeds, yksi JPS-joukkueen puolustuspään taistelijoista!