JPS taipui helposti Torniolle!

Nukutun yön jälkeen oli JPS jättänyt tiiviin puolustus pelaamiseen Ouluun. Vierailijat aloitti ottelun räväkästi luoden 2-3 maalipaikkaa, niissä kuitenkaan onnistumatta! Sitten alkoi kulmien lahjoittaminen Torniolle. Jari Vaattovaara täräytti heti kaksi ensimmäistä sisään. Tämän jälkeen JPS-vahti Baranov ehti  torjua rangaistuslyönnin. Kolmas kulmalyönti tuotti jälleen ToPV:lle tuloksen, kun Tommi Nurkkala littasi 11 min. kohdalla tilanteeksi jo 3-0. JPS:n avonainen puolustus jatkui Vierelä ja Liedes vie Tornion 5-0 karkumatkalle. 39 min. kohdalla avaa JPS maalitilinsä. Joonas Janhunen tekee Mikko Böhmin syötöstä 5-1. Pelin kuningas Jari Vaattovaara (5+1) tekee vielä pari maalia jakson loppuun. Taukonumerot 7-1 kertoo lähes kaiken!!??

Toiselle jaksolle JPS tuli hieman ryhdikkäämpänä ja peli tasaantui oitis. 54min. kohdalla Tuomas Rintala luikertelee ToPV:n puolustuksen läpi, tehden JPS:n toisen osuman. Tornio kuittaa pari minuuttia myöhemmin. ToPV:n jäähyn aikana JPS sai myllytyksiä kotijoukkueen maalille, mutta pallo saatiin vain kerran sisään Niko Herrasen toimesta. 75 min. kohdalla Joonas Janhunen tekee illan toisensa Purhosen syötöstä. Loppuun ToPV kaunisteli lähinnä Vaattovaaran toimesta numeroita. Pisteenä vielä lopuksi JPS:n oma maali ja surulliset loppunumerot 11-4 kertoo karua kieltään.

Kotijoukkueen murhaavat kulmalyönnit ja JPS:n lepsuilu varsinkin avausjaksolla oli pisteiden tae Torniolle. Numerot eivät anna ihan oikeata kuvaa joukkueiden voimasuhteista, mutta pelin on parannuttuva mikäli seuraavista kotiotteluista "Jipsi" mielii pistepussiin lisäyksiä!

JPS pisteet: Joonas Janhunen 2+0, Tuomas Rintala 1+0, Niko Herranen 1+0, Mikko Böhm 0+1 ja Sampsa Purhonen 0+1.MV. Alex Baranov.

Jäähyt: ToPV 20 min.  JPS  -

erotuomarit: Kuusela - Salmi - Harjuoja