WP-35 - JPS 3-3 (3-2)

Kauden viimeinen vierasreissu vei Varkauteen, josta tällä kaudella ei vielä pisteitä ollut mukaan lähtenyt. Ei tälläkään kertaa kahta pistettä, vaan pisteet jaettiin. Näin WP-35 avasi alemman loppusarjan pistetilinsä.

Ensimmäinen maali syntyi, kun JPS:n Sampsa Purhonen purjehti näyttävästi päätyyn ja syötti pallon Oksaselle avopaikkaan. Varkaus tasoitti ilmasyötön onnistuessa paitsion rajamailla kärkkyneelle Joel Sundströmille, joka ei erehtynyt. Jakson loppupuolella alkoi sitten taas tapahtua. Vapaalyönnin jälkitilanteesta Tomi Herranen vei isännät johtoon ja muutama minuutti myöhemmin Sami Herranen paukutti kulman sisään. Joonas Janhunen kavensi ensimmäisellä bandyliigamaalillaan taukotilanteeksi 3-2, Mikko Böhmin syötöstä.

Toisen jakson ainoa maali syntyi, kun Joonas Janhunen löi tulisesti. WP-35:n maalivahti esti upeasti maalin synnyn, mutta pallo lipesi hetkeksi käsistä ja Atte Pihlavamäki sysäsi sen verkkoon. JPS painoi raivokkaasti hakien kahta pistettä, mutta onnea ei ollut taaskaan matkassa. Kotijoukkueella oli myös joitakin paikkoja toisella jaksolla, mutta JPS:n maalissa pelannut Alex Baranov hoiteli ne varmaotteisesti.

jäähyt: WP-35 10min.   JPS 25 min.

Kauden viimeinen ottelu pelataan sunnuntaina kotijäällä. Vastaan luistelee ToPV, jolle on kalavelkoja maksettavana. Sarja olisi mukava päättää voittoon, joten eikun kannustamaan !