Veiterä-JPS 4-5 (2-3)

JPS lähti runkosarjan viimeiseen otteluun Lappeenrantaan hakemaan voittoa ja jatkosarjaan yhtä lähtöpistettä. Kokoonpanosta puuttui edellisenä päivänä A-nuorten ottelussa polvitaklauksen kohteeksi joutunut Joni Vuopio,

JPS sai hyvän alun, kun ottelun toisella minuutilla Mikko Böhm vei vieraat 0-1 johtoon. Veiterä tasoitti kulmalyönnistä. JPS:n jäähyn aikana Bandyliiga-debyyttinsä tälle kaudelle tehnyt Otto Töytäri syötti ensin Matti Oksaselle 1-2 ja sitten täräytti vapaalyönnin komeasti aivan ylänurkkaan. Tämän jälkeen JPS.lle siunaantui kaksi aivan avopaikkaa, mutta viimeistelyissä hiukan kädet jäätyivät. Jakson lopussa Veiterän Sasu Söderholm kavensi läpiajon päätteeksi 2-3.

Toista jaksoa oli pelattu 10 min., kun Söderholm tekaisi illan toisensa. Puhdas hattutemppu oli valmis 5 min. myöhemmin. Päädystä tullut kova syöttö tavoitti maaliin eteen täysin vapaaksi unohdetun Söderholmin ja Veiterä siirtyi 4-3 johtoon. Heti seuraavassa JPS:n hyökkäksestä vapautti Ilari Nikula maalitykki Oksasen läpiajoon ja tilanne oli jälleen tasan. Pelikello näytti 77 minuuttia, kun JPS:n kulmalyönti ajautui Visa Knuuttilalle, joka pamautti Töytärin tavoin ensimmäisen bandyliigamaalinsa. JPS puolusti loppuajan tarkasti ja Veiterän kulmalyönnit torjuttiin uhrautuvasti. Näin JPS vei pisteet mennessään ansaitusti ja lähtee jatkosarjaan yhdestä lähtöpisteestä parhaan maalieronsa turvin.