JPS - Kampparit 1-4 (0-2)

Vuoden viimeinen bandyliigan taisto nähtiin Viitaniemessä. Pisteet matkasivat kotijoukkueeen ulottuvilta, tällä kertaa Mikkelin suuntaan!

Ottelun alussa kulman jälkitilanteesta vierailijoiden Eetu Karhunen pääsi tuikkamaan tilanteeksi 0-1. Hieman yli 17 minuuttia oli pelattu, kun näyttävän purjehduksen päätteeksi napautti Tomi Hauska taululle jo 0-2. JPS pääsi vihdoin vähän peli juoneen mukaan ja loi hyviä maalintekotilanteita, mutta lyönnit eivät tahtoneet osua millään maalipuiden väliin. Lisäksi Kamppareiden muuri peitti hyvin monet kulmalyönnit. Jakson lopulla oli kaksi tuhannen taalan paikkaa. Ensimmäinen osui ylärimaan ja toiseen ehti Kamppareiden maalivahti Hartikainen juuri ja juuri peittämään.

Toisen jakson ensimäiselle minuutille tuli JPS:n alakerralle musta hetki. Tilanteesta seuranneesta vapaalyönnistä pamautti Kamppareiden parhaana palkittu Kimmo Huotelin tilanteeksi 0-3. Molemmilla joukkueilla oli muutamia hyviä paikkoja, mutta lisämaaleja ei syntynyt, kunnes 64. minuutilla JPS sai kuparisen rikki. Maalintekijä oli Matti Oksanen, kukapa muukaan! Syötön tarjoili Sampsa Purhonen. JPS  yritti ja yritti, muuttaen aikalisällä pelitaktiikkaansa, mutta tuloksetta. Kamppareiden pirteästi esiintynyt Eetu Karhunen sinetöi loppunumeroiksi 1-4. Toisen jakson tihentynyt lumisade teki jakson loppupuolella molempien joukkueiden keskikenttämiehistä niskavaivaisia, pallon lennellessä yli molempiin suuntiin.

JPS:n runkosarjan viimeinen ottelu käydään tulevan vuoden ensimmäisenä sunnuntaina.  JPS matkaa tuolloin Lappeenrantaan, Veiterän vieraaksi.

Jäähyt:  JPS 15 min.  Kampparit  20 min.