JPS - HIFK 1-8 ( 1-2)

JPS:n kotiavaukseen oli saapunut vieraaksi HIFK ja tietenkin fanaattinen kannattajaryhmä "Stadin Kingit". HIFK lähti otteluun vahvasti ja 6 min. jälkeen nähtiin avausosuma nopean hyökkäyksen päätteeksi. Heti perään karkea virhe JPS-puolustukselle ja HIFK johti jo 0-2. Tämän jälkeen alkoi kotijoukkue saamaan vähän juonesta kiinni ja sommitteli muutaman hyvän hyökkäyksen sekä pakotti HIFK ottamaan jäähyjä. Peli oli jopa välillä JPS:n hallinnassa. Jakson lopulla maalivahdin eteen torjumasta pallosta väänsi Matti Oksanen taukotilanteeksi 1-2.

Toiselle jaksolle tuli sisuuntunut helsinkiläisryhmä ja otti pelin hallintaansa. Kuin varkain kuitenkin oli JPS:llä pari hyvää hyökkäystä, joista toinenkin päätyi vain tolppaan. Sitten HIFK;n Tomi Tasten tekaisi illan toisen maalinsa ja luvut olivat 1-3. HIFK vyörytti alati vaarallisia hyökkäyksiä, mutta JPS:n parhaana palkittu maalivahti Aatu Valtonen esitti tukun haamupelastuksia. JPS:n pelatessa jälleen vajaalla, Visa Knuuttilan istuessa toista kymmenminuuttistaan, alkoi kentän parhaan pelaajan Rolf Larssonin show. Mies mätti neljä  maalia JPS-verkkoon toisella jaksolla. Larsson teki ottelussa yhteensä 5 maalia. Yhden kulman kävi välillä täräyttämässä sisään Mika Mutikainen. HIFK siis kaunisteli viimeisen vartin aikana loppulukemiksi 1-8.

Lappeenrannan tuomarikolmikko Vainikka-Pyysing-Oksanen piti ottelun hyvin hallinnassa. Jäähyt: JPS 40min HIFK 55min.