HIFK - JPS 7 - 5 (4-2)

JPS kohtasi jo toistamiseen HIFK:n ja tällä kertaa Helsingissä Kallion kentällä, joka oli loihdittu pelattavaan kuntoon.

JPS aloitti heti räväkästi, kun jo ensi minuutilla Nico Nevalainen karkaa HIFK:n puolustukselta ja pistää pallon pussiin. Pari minuuttia myöhemmin HIFK tasoittaa kulmasta. 10min kohdalla sivuraja korkeana laakana ja Harri Hiukan mailanvarresta pallo ohjautuu JPS-maaliin. Mikko Rytkönen tasoittaa rangaistuslyönnistä tilanteeksi 2-2. JPS painoi päälle ja tehtaili muutaman maukkaan maalipaikan, mutta johtomaali jäi haaveeksi. Jakson lopussa kotijoukkue rankaisee kahdesti JPS-jäähyjen aikana, Larssonin ja Ojasen toimiessa maalintekijöinä. Näin siirryttiin tauolle HIFK:n 4-2 johdossa.

Toisen jakson alun ensi minuutilla oli HIFK:n vuoro tehdä nopea maali. Larsson pääsee reboundista iskemään tilanteeksi 5-2. Tunnin pelin kohdalla JPS kaventaa Riku Hämäläisen hyvällä lyönnillä. HIFK saa kaksi perättäistä rangaistuslyöntiä, joista ensimmäisen Hiukka upottaa varmasti, mutta toisen nappaa nuori JPS-vahti Samuel Gerovoi. Viimeisen kympin aikana ensin Lasse Tammilehto kaventaa maalinedustan hässäkästä 6-4. Hiukka lyö 7-4. Pelin lopussa sattuu ikävä tapaturma. Mikko Tammilehto pudottaa kaaripallon rinnallaan eteensä  ja on lyömässä palloa alhaalta pois, kun Larsson luistelee  tilanteeseen ja maila osuu tahattomasti  kasvoihin. Tammilehdolle tuomitaan tilanteesta ulosajo. Nico Nevalainen kaventaa ennen päätösvihellystä loppunumeroiksi 7-5.

Päävalmentaja Tammilehto harmitteli jälleen omaan päähän tehtyjä ns. helppoja maaleja, mutta kiitteli myös pelaajiaan taistelutahdosta. Suurinta ihmetystä herätti kamppailussa  kuitenkin erotuomarikolmikon epävarma sekä linjaton viheltäminen.

JPS:n otteluruuhka jatkuu heti keskiviikkona, kun Viitaniemeen saapuu samassa pistemäärässä majaileva Lappeenrannan Veiterä. Ottelu alkaa kello 19.00. Tervetuloa!

JPS pisteet: Nico Nevalainen 2+0, Mikko Rytkönen 1+1, Tuomas Rintala 0+3, Riku Hämäläinen 1+0, Lasse Tammilehto 1+0.MV. Gerovoi

Kulmat:  HIFK  4   JPS 7