JPS niukkaan tappioon

Runkosarjan päätöskierroksella tarjosivat Veiterä ja JPS hyvätasoisen ja vauhdikkaan pelin, vaikka suurempia panoksia ei pelillä ollut.

Ensimmäinen jakso oli tarkkaa puolustamista sekä vauhdikasta luistelua.Veiterä kontrasi nopeasti JPS:n pallonmenetykset ja  käytti paremmin hyväkseen JPS:n pienet virheet johtaen puoliajalla 2-0 Aleksi Seppäsen ja Janne Hauskan (r.l) maaleilla.

Toisella jaksolla vauhti jatkui ja JPS avasi maalitilinsä Tuomas Rintalan tarkalla alanurkkakudilla. Muutama minuutti myöhemmin Manu Puumalainen yllättää kaukaa auringon sokaiseman Valtosen ja Veiterä siirtyi 3-1 johtoon. Veiterä-vahti torjuu Mikko Rytkösen rankkarin. 67min. ja JPS:n nuori Riku Hämäläinen tekee hallitusti uransa ensimmäisen bandyliigamaalinsa. Pari minuuttia myöhemmin joutuu Veiterän puolustus rikkomaan rankkarin arvoisesti. Tällä kertaa pilkulle asettuu Santeri Laitinen, joka tasoittaa tilanteeksi 3-3. Jälleen aikaa kului pari minuuttia, kun Veiterän palkittu Aleksi Seppänen lataa kulmasta tilanteeksi 4-3. Muutamaa kulmalyöntiä ja Laitisen ylärimalaukausta lähemmäksi ei Jipsi päässyt ja näin runkosarjan voittaja Veiterä katkaisi vierasjoukkueen pitkän tappiottaman putken. Vierailijoista palkinnon kävi pokkaamassa Tuomas Rintala.

Puolivälierävastustajaksi jäi Jipsille viimevuotiseen tapaan aina vaarallinen Helsingin IFK. Ottelusarja alkaa jo keskiviikkona Viitaniemessä klo 19.

JPS pisteet: Tuomas Rintala 1+0, Riku Hämäläinen 1+0, Santeri Laitinen 1+0, Atte Hänninen 0+2.mv. Valtonen

Kulmat: Veiterä 4  JPS 5

Jäähyt: Veiterä 20min. JPS 30min.