JPS - Akilles 4 - 2

JPS jatkoi tappiottomien otteluiden sarjaa tämän vuoden puolella, kun Porvoon Akilles joutui poistumaan ilman pisteitä Viitaniemestä. Viikonloppuna JPS oli jättänyt pahimmat virheet pukukoppiin ja pelasi joukkueena hyvin puolustaen. Näin neljän pisteen viikonloppu oli vähintääkin ansaittu.

Kevyt lumisade oli koko pelin ajan Jyväskylän yllä ja välillä joukkueet löivät pitkää sekä puolipitkää kärkimiehille. Nähtiin myös hyviä vastahyökkäyksiä, joissa kotijoukkue oli tällä kertaa vaarallisempi. JPS avaa maalihanat 20min. kohdalla, kun Sampsa Purhonen nostaa ruuhkasta 1-0. Hiukan yli puolituntia oli pelattu, kun vähän saman tyyppisestä hässäkästä Santeri Laitinen vie takatolpalta kotijoukkueen 2-0 johtoon. Jipsin pelatessa vajaalla Sami Laakkonen nappaa pallon hallitusti maalivahdin heitosta ja vapauttaa Andreas Flinkin, joka tekee taukonumeroiksi 2-1.

Toisen jakson alkuun Akilles tulee tasalukemiin Matti Vainion hyvä yksilösuorituksen avittamana. Reilun tunnin pelin jälkeen Ville Utti nostaa mainiosti hyökkäystä ja antaa vapauttavan nappisyötön Laitiselle, joka karkaa maalintekoon. JPS piti hyvin pakettinsa kasassa ja katkoi hyvin Akilles-hyökkäyksiä. Viimeisellä kympillä Jipsi painoi päälle ja Akilles-puolustus joutui kaatamaan Laitisen. Mikko Rytkönen lataa rankkarista loppulukemat 4-2. Molemmat maalivahdit torjuivat varmasti läpi ottelun.

Ville Utin raataminen  arvioitiin jälleen palkinnon arvoiseksi. Tuomas Rintala sekä puolustus eleettömän varmasti pelanneen Mikko Rytkösen johdolla saavat myös maininnan. Tosin koko joukkueen taisteluilmentymä viikonlopun aikana lämmitti mukavasti tuleviakin pelejä ajatellen.

JPS pisteet: Santeri Laitinen 2+0, Sampsa Purhonen 1+0, Mikko Rytkönen 1+0, Tuomas Rintala 0+1, Niko Herranen 0+1, Ville Utti 0+1. mv. Valtonen

Kulmat: JPS 4  Akilles 3

Jäähyt: JPS 20min  Akilles 40min.

erotuomarit: Vuorenmaa - Mäkinen - Kyllönen