WP-35 - JPS 2 - 7

Maaottelutauon jälkeen lähti JPS hakemaan pisteitä Varkauden Kämäriltä. Lumisade vaikeutti jäässä pelaamista koko ottelun ajan. JPS ratkaisi hyvällä ja tarkalla avausjakson pelillään otteluvoiton. Kärkimiehet Santeri Laitinen ja Joel Pöntinen tekivät kaksi maalia mieheen ja Mikko Rytkönen kävi iskemässä rangaistuslyönnin verkkoon. Siinä oli tasapainoisesti pelanneen vierasjoukkueen maalintekijät ensimmäisellä jaksolla. Varkauden muutamat maalintekotilanteet torjui eleettömän varmasti JPS-vahti Valtonen.

Toinen jakso meni Jipsiltä hieman "höntsäilyksi" ja samalla maalipaikkojakin tuhrittiin ns. löysin rantein. Jakson avausmaalin tekikin kotijoukkueen palkittu Iiro Karppinen kulmalyönnistä. Rytkönen asettui jälleen pilkulle, mutta tällä kertaa WP:n maalivahti torjuu. Torjunnan jälkeisestä hässäkästä JPS-palkittuTuomas Rintala tekee tilanteeksi 1-6. Nico Nevalainen vie vieraat jo 1-7 johtoon, kunnes JPS-puolustuksen pikku erheestä Iiro Karppinen pääsi läpiajoon ja tekaisee loppunumeroiksi 2-7.

Rintala uurasti palkinnon arvoisesti.

Jipsiltä rutiinivoitto tasaisen hyvän esityksen päätteeksi. Tappiottomien viiden ottelun putki on  erittäin kovalla koetuksella, kun sarjan kärkijoukkueet tulevat vastaan. Lauantaina vieraissa Botnia ja sunnuntaina kotona Akilles takaavat vauhdikkaan viikonlopun Bandyliigan parissa.

JPS pisteet: Santeri Laitinen 2+0, Joel Pöntinen 2+0, Mikko Rytkönen 1+2, Tuomas Rintala 1+2, Nico Nevalainen 1+0, Ville Utti 0+1, Sampsa Purhonen 0+1. mv. Valtonen

Kulmat: WP-35  5    JPS  5

Jäähyt:  WP-35 30min  JPS -