Taas tasan HIFK:n kanssa

Perinteinen Bandyklassikko JPS-HIFK tarjosi jälleen jännitystä koko rahan edestä. JPS lähti peliin pitäen palloa ja halliten kenttäpeliä. HIFK keskittyi rikkomaan ja ottamaan vauhtia pois JPS-hyökkäyksiltä , omien hyökkäysten jäädessä aika vähiin. Jipsin ensimmäinen maali syntyy Mikko Rytkösen kulmalyönnistä, mutta HIFK tasoittaa hetkeä myöhemmin myös kulmalyönnistä Aku Ojasen toimesta. Heti tasoituksen jälkeen Nico Nevalainen vie kotijoukkueen 2-1 johtoon. HIFK sai ensimmäisellä jaksolla kolme kulmalyöntiä, joista kaksi löysi tiensä maaliin. Toisen kulman latasi sisään JPS-kasvatti Joni Vuopio ja puoliajalle lähdettiin 2-2 lukemissa. JPS hallitsi avausjakson kenttäpeliä, mutta HIFK:n  piti mukana pelissä onnistuneet kulmalyönnit.

Toista jaksoa oli pelattu 10min.,kun HIFK saa vaparin. Jipsin poikien  hiukan haukotellessa vapari annetaan nopeasti HIFK:n palkitulle Aku Ojaselle, joka lyö kaaren tuntumasta tarkasti HIFK-johdoksi 2-3. Pari minuuttia myöhemmin Vuopio ajoittaa syöttönsä loistavasti ja vapauttaa Harri Hiukan läpiajoon. Hiukka ei erehdy ja tilanne 2-4. Viisi minuuuttia myöhemmin Hiukka lyö heppoisasti vihelletyn rangaistuslyönnin verkkoon ja HIFK oli hetkessä kolmen maalin karkumatkalla. JPS aloittaa raivoisan takaa-ajon. Ville Utin tahtomaali 3-5 näytti vierailijoille mitä tuleman pitää. 73min. kohdalla Mikko Rytkönen kaventaa tilanteeksi  4-5 kulman jälkitilanteesta. Kotijoukkue painoi päälle ja janosi tasoitusta. 85min. kohdalla JPS:n kolmastoista kulmalyönti tuo vihdoin kaivatun onnistumisen. JPS-palkittu Mikko Rytkönen kruunaa kypärätemppunsa ja tasoittaa tilanteeksi 5-5. JPS nousi vuorostaan kolmen maalin takaa tasoihin, kun HIFK teki samoin omassa kotiottelussaan.

Kari Korhosen pari kuvaa:

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 3+0, Nico Nevalainen 1+0, Ville Utti 1+0, Atte Hänninen 0+3, Tuukka Penttinen 0+1, Joel Pöntinen 0+1. mv. Valtonen

Kulmat:  JPS 14    HIFK  4

Jäähyt:    JPS 40min. HIFK 30min.

erotuomarit: Tuhkanen - Flink - Viitanen