Akilles tyly isäntä

JPS matkasi Porvooseen hieman siipirikkoisena, mutta taistelumielellä. Ottelun alku näytti heti mitä tuleman pitää. Akilles hyökkäsi laajalla rintamalla ja karvasi voimakkaasti pakottaen JPS:n virheisiin. Näistä  virheistä Akilles rankaisi armotta. Kentän hahmo Sami Laakonen löi ensin rankkarin ylärimaan, mutta muutamaa minuuttia myöhemmin Samin kuti löysi jo verkon perukoille. Toista Akilleksen maalia saatiin odottaa aina 17 minuutille, josta alkoikin seuraavan vartin musta hetki. Akilles rokotti armotta ja peli oli hetkessä selvä. 5-0 tauolle mentäessä kertoi Akilleksen kovasta iskusta ja vierailijoitten karkeista virheistä sekä pehmeydestä.

Toisen jakson alku oli myös Jipsin huolimattomuutta ja Akilles purjehti helposti jo 8-0 johtoon. 65min. ja Jipsi saa kuparisen rikki. JPS:n palkittu  Lasse Tammilehto tekee ensimmäisen bandyliigamaalinsa. JPS esitteli jälleen uuden juniorimyllynsä kasvatin. 16-vuotias Riku Hämäläinen pohjusti hienosti toisen JPS:n maalin, jonka viimeisteli Santeri Laitinen. Akilleksen Jukka Loukkola löi lisäajalla kolmannen "kaappinsa" ja samalla loppunumeroiksi tylyt 10-2.

"Late" Tammilehto teki ensimmäisen bandyliigamaalinsa!

Lyhyellä pelitauolla on päävalmentaja Esko Tammilehdon mukaan paljon tehtävää. Puolentoista viikon kuluttua jatkuvat pelit kovalla tahdilla. Neljän päivän sisään pelataan kolme ottelua, joista yksi on  Suomen Cupin välierä. Onneksi kaikki nuo ottelut pelataan koti-Viitaniemessä ja toivoi sopisi saada sairastuvaltakin jokunen pelaaja jälleen tositoimiin.

JPS pisteet: Lasse Tammilehto 1+0, Santeri Laitinen 1+0, Atte Hänninen 0+1, Riku Hämäläinen 0+1. mv. Valtonen

Jäähyt:  Akilles 25 min.   JPS 30min.