JPS pyöritti Kerän

JPS:n tämän kauden ensimmäinen kotiottelu oli Mikko Rytkösen näytös. Ryde oli yhtä vailla kaikissa maaleissa mukana.

JPS lähti otteluun ilman loukkaantuneina olleita Ville Uttia ja Jarkko Honkasta sekä vielä  lisäksi kaksi pelaaja oli puolustamassa maatamme. Ottelun käsikirjoitus oli alusta asti selvä, JPS pyöritti peliä ja Narukerä sumputti sekä iskivät mahdollisuuden tullen  vastaan. Illan tähti Mikko Rytkönen aloitti maalinteon viiden minuutin kohdalla ja jatkoi reilu kymmenen minuuttia myöhemmin kulmalyönnistä tilanteeksi 2-0. Viisi minuuttia myöhemmin puhdas "kypärätemppu" oli valmis. Ennen jaksoa loppua Rytkönen lyö tulisesti ja Kerä-vahdin sylkemän pallon verkkoon käy napauttamassa Nico Nevalainen.

Laitinen kulmalyönnissään! kuva: Kari Korhonen

Toisen jakson ensimmäisellä vartilla JPS iski kolmesti. Ensin Narukerän harvat lähentelyt hyvin kopannut JPS-vahti Aatu Valtonen vapauttaa nappiheitollaan Mikko Rytkösen läpiajoon 5-0. Sitten upeasti Nico Nevalainen ohjaa ilmasta suoraan Tuomas Rintalan hyvän keskityksen Kerän maaliin. 7-0 ja Rytkösen  vastustamaton kulmalyönti. Sitten Narukerälle tarjoutuu oiva mahdollisuus rikkoa kuparinen, mutta Tomi Mustosen rangaistuslyönti suuntautui ohi maalin. JPS pyöritti loppuajan Narukerää, mutta useat tolpat sekä ylärimat, yhteistyössä  Kerän maalivahti Joni Rintalan kanssa estivät lisämaalien synnyn kotijoukkueelle.

JPS jatkaa pelejään heti sunnuntaina, kun matkan määränpää on Porvoo. Siellä mestarisuosikki numero yksi odottaa nälkäisenä ensimmäistä kotiotteluaan ja kuittia viime kauden finaalista putoamiselle. Lisää kokoonpanomurheita toi päävalmentaja Tammilehdolle  uusi loukkaantuminen Tuukka Penttisen "puujalan" myötä. Veikkaus-tähdet meni Narukerän Jere Koivulalle ja itseoikeutetusti Jipsin Mikko Rytköselle.

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 5+1, Nico Nevalainen 2+0, Tuomas Rintala 0+2, Atte Hänninen 0+2 ja Aatu Valtonen 0+1. mv. Valtonen

Kulmat:   JPS  13     Narukerä 1

Jäähyt:    JPS 20min.  Narukerä 20min.

Erotuomarit: Tuhkanen - Flink - A.Viitanen