Narukerä - JPS 2 -4

Lauantai-illan ratoksi oli tarjolla Cup-viihdettä Viitaniemessä, kun Narukerä ja JPS iskivät yhteen. Aivan huippuviihteen tasolle ei ottelu kuitenkaan yltänyt.

Narukerän toinen ottelu saman päivän aikana näkyi heidän taktiikassaan. Tarkka sumppupuolustus, johon JPS puski kerta toisensa jälkeen. JPS pääsi laukaisuetäisyyksille, mutta aika useasti kudit viuhuivat ohi. Maalinteon aloittikin Narukerän Tomi Mustonen, joka hyödynsi JPS:n hiukan huolimattoman hyökkäykseen lähdön. Joel Pöntinen löi vastustamattomasti kulmalyönnistä tasoituksen. Vajaan puolentunnin kohdalla Mikko Rytkönen vie Jipsin 1-2 johtoon, joka jäikin taukotulokseksi. Jakson lopussa Santeri Laitinen löi rankkarin Kerä-vahdin käsiin.

Toisen jakson alkuun Narukerä tasoittaa kulman jälkitilanteesta. Tomi Mustosen luikertelee helpohkosti maalin tekoon. Viisi minuuttia myöhemmin Tuomas Rintala nostaa vapaalyönnin takatolpalle, johon oli kiitänyt Rytkönen. Ryde näpäyttää suoraan ilmasta JPS:n johtoon 2-3. JPS hallitsi palloa, mutta maalinteko oli tuskaista. Rintala vapauttaa Lasse Tammilehdon maalintekoon ja JPS siirtyi 2-4 johtoon. Heti tilanteen jälkeen Kerän kokenut Tommi Heikkilä turhautuu ja ottaa suoran punaisen kortin lyöden mailalla jäässä maannutta Rintalaa. Tämän tapauksen jälkeen tunteet hiukan kuumenivat ja loppupeli meni sekavaksi jäähyllä istumiseksi.

Lopussa kentällä oli tilaa, mutta jäähypenkillä ei!

JPS ansaitsi voiton, mutta Narukerän sumppu toimi kohtuullisen hyvin. Raskas turnaus näkyi hiukan kummankin joukkueen otteissa ja aivan vauhtileikittelyksi ottelu ei noussut.

Ratkaiseva ottelu välieräpaikan suhteen pelataan sunnuntaina klo 15, kun JPS saa vastaansa IFK:n Helsingistä.

JPS pisteet: Mikko Rytkönen 2+0, Tuomas Rintala 0+2, Joel Pöntinen 1+0, Lasse Tammilehto 1+0, Ville Utti 0+1, Santeri Laitinen 0+1. mv. Valtonen

Kulmat:  Narukerä  3     JPS   5

Jäähyt: Narukerä 25 min+ OR   JPS 40 min.

Erotuomarit: Mutanen - Mård - A. Viitanen