Veiterä hamusi pisteet

Runkosarjan päätöskierros oli Jipsille merkityksetön, neljäs tila oli naulittu. Veiterä voitolla varmistaisi hyvän kevään ansioista viidennen sijan. JPS jätti kotiin muutaman kolhun saaneen pelaajan ja sunnuntaina tuli lisää murheita loukkaantumisosastolle.

Veiterä aloitti terävästi ja ensimmäinen laukaus löysi heti tiensä verkkoon ohi aloittaneen JPS-vahdin Ville-Matias Lammin. JPS kuitenkin meni johtoon Miika Putkosen ja Santeri Laitisen maaleilla, kun peliä oli pelattu 11minuuttia. Joonas Peuhkuri tasoittaa ensimmäisestä rankkaristaan tilanteeksi 2-2. Mikko Rytkönen vie vieraat vielä 2-3 johtoon, kunnes jälleen Veiterä tasoittaa Verhelän toimesta. Joonas Peuhkuri jälleen pilkulla onnistuneesti ja Veiterä taukojohtoon 4-3. Jakson lopussa joitui maalivahti Lammi vielä jättämään kentän jalan revähdettyä.

Toisella jaksolla oli kentällä vain yksi joukkue. Veiterä halusi voittoa ja meni menojaan. Veiterä teki maaleja kulmasta ja läheltä sekä kaukaa. Joonas Peuhkuri ehti vielä tyriä yhden jälleen oudosti vihelletyn rankkarinkin. Atte Hänninen teki Jipsin toisen jakson ainokaisen. Veiterä vei ansaitusti pisteet 8-4 haluttoman vierailijoitten nenän edestä.

"Ässä" Laitisen tehot 1+1 laiha lohtu Lappeenrannassa.

Loukkaantuneet pitäisi saada edes jonkinalaiseen pelikuntoon ja henkeä sekä yritystä on löydyttävä ihan eri malliin, mikäli puolivälierässä olisi toivoa pudottaa viime kauden mestari HIFK jatkosta.

Ensimmäinen puolivälierä JPS-HIFK pelataan keskiviikkona 26.2 klo 19 Viitaniemessä.

JPS pisteet: Santeri Laitinen 1+1, Ville Utti 0+2, Miika Putkonen 1+0, Mikko Rytkönen 1+0, Atte Hänninen 1+0 ja Niko Herranen 0+1. mv. Lammi ja Valtonen

Kulmat:  Veiterä 9     JPS 5

Jäähyt: Veiterä 20min.+joukkuerang.   JPS 10min.