Jipsille makeat pisteet

JPS kasasi pelimiehiään pohjoisen reissulle pitkin viikkoa. Vammat ja flunssat olivat verottaneet joukkuetta kovalla kädellä. Matkaan lähti siiis vielä toipilaitakin, että kokoonpano saatiiin täyteeen. Kotiin jäi vielä mm. Rytkönen, Herranen, Töytäri, M.Tammilehto ja Putkonen.

JPS lähti kaikesta huolimatta hakemaan pisteitä hyvällä sykkeellä. OLS:n siirryttä jo 2-0 johtoon hiukan ennen puolta tuntia, alkoi vasta "punakone" lähteä yskähdällen käyntiin. Pelin kuningas Tuomas Rintala tasoitti pelin kahdella komealla luikertelumaalillaan. Siinä olisi ollut Tanja Poutiainenkin katellinen "Snaken" keppien kierrosta.

Toinen jakso alkoi OLS:n merkeissä, kun Mällinen vie heti ensi minuutilla kotijoukkueen 3-2 johtoon. 53min. ja JPS:n Nico Nevalainen haistaa hyvin OLS:n alakerran munauksen tasoittaen pelin 3-3. Pari minuuttia myöhemmin siirtyyy JPS ensi kerran johtoon. Santeri Laitinen ottaa hienosti ilmapallon alas ja siirtää vauhtiin Joel Pöntisellle, jonka takanurkkalaukaus vie Jipsin 3-4 johtoon. OLS painoi päälle, mutta JPS puolusti uhrautuvasti koko joukkueen voimin. Varsinkin Ville Utti ja Mikko Böhm raatoivoivat "kaleeriorjien" tavoin. Sitten oli jälleen Tume Rintala-show:n vuoro. Aivan käsittämättömän loistelias yksilösuoritus vie vieraat 3-5 karkumatkalle. Rintala passaa vielä tänään häntä hyvin säestäneen Nico Nevalaisen illan toisen osuman OLS:n  maalin edestä. JPS-kasvatti Ilari Nikula  lyö lähes kolmestakympistä unelmaylänurkan muutamaa minuuuttia ennen päätösvihellystä.

Pelin päällikkö Tuomas Rintala 3+1

Jipsille oli vierasvoitto henkisessti erittäin tärkeä jatkoa ajatellen. Joukkueesta paistoi taas yhtenäisyyys ja tekemisen meininki, vaikka flunssat ja loukkaantumiset edelleeen rassaavat. Pohjoisen toinen taisto mitellään Ruotsin puolella sunnuntaina, kun vastaan luistelee ToPV.

JPS pisteet: Tuomas Rintala 3+1, Nico Nevalainen 2+0, Joel Pöntinen 1+0, Arto Smeds 0+1 ja Santeri Laitinen 0+1. mv. Valtonen