JPS - WP-35 4 - 2 (3-1)

Kipakka lähes parikymppinen pakkanen jähmetti JPS:n sihtiveden. Maalipaikkoja luotiin lähes liukuhihnalta, mutta tarkkuus uupui tänään.

Avausjaksoa ei ehditty pelata minuuttiakaan, kun JPS sai rangaistuslyönnin. Mikko Rytkösen ollessa pois pelaavasta kokoonpanosta alavatsavamman vuoksi, asettui pilkulle Otto Töytäri. Oden isku suuntautui tällä kertaa ohi maalin. Ensimmäisen vartin aikana kotijoukkueella oli kolmekin avopaikkaa, mutta pallo ei vain maalipuiden väliin osunut millään. JPS jatkoi painostustaan, mutta kesken hyvän otteen WP-35 siirtyy johtoon Aleksi Puustisen onnistuttua kulmalyönnissään. Hetkeä myöhemmin JPS kuittaa myös kulmalyönnistä, Ville Utin toimiessa maalarina. JPS jatkaa edelleen pallonhallintaa ja vyöryttää hyökkäyksiään lähes taukoamatta. Jipsin palkittu Tuomas Rintala ja Hännisen veljekset tuovat palloa mallikkaasti ylös ja jakelevat hyviä passeja lisämaalien tekoon. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Anssi Hänninen vapauttaa Niko Herrasen maalintekoon ja kotijoukkue siirtyy 2-1 johtoon. Pari minuuttia myöhemmin kulman jälkitilaneesta Herranen siirtää Jipsin 3-1 taukojohtoon.

Toinen jakso jatkuu samanmoisena. JPS painaa päälle kuin yleinen syyttäjä, mutta maaleja ei vain synny. Osansa toisella jaksolla oli myös hyviä koppeja nappaillut Varkauden palkittu maalivahti Ari-Pekka Aho. Läpiajot jatkuvat, mutta tälläkin kertaa Töytäri osuu vain tolppaan. Sitten Rintala vapauttaa nätillä siirrolla Herrasen ja päivän puhdas "kypärätemppu" oli tosiasia. WP-35 joutui rikkomaan useasti, jopa jäähyjenkin muodossa liukkaitten punapaitojen hyökätessä. JPS tuntui hiukan löysäävän turboruuvia ja WP-35 innostui myös pelaamaan, vaikka alivoimallakin olivatkin. Niko Nissinen pamauttaa yläriman kautta kavennuksen 4-2. Sitten vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua vierailjat saavat rangaistuslyönnin. JPS-vahti Aatu Valtonen venyy hienoon jalkatorjuntaan Jimi Heinosen ollessa pilkulla. Loppunumerot 4-2 antavat hiukan vääränkuvan ottelun tasaisuudesta, niin selvästi kotijoukkue ottelua hallitsi.  JPS:n on tarkennettava huimasti maalintekoaan mikäli pisteitä aiotaan huomenna Porista tuoda. Puolustus toimi tänään suhtkoht hyvin, mutta aivan kovaan paineeseen se ei kyllä joutunutkaan.

Niko Herranen ja "kypärätemppu"

JPS pisteet: Niko Herranen 3+0, Ville Utti 1+0, Tuomas Rintala 0+2, Anssi Hänninen 0+1 ja Otto Töytäri 0+1. mv. Valtonen

Kulmat:   JPS 10     WP-35 4

Jäähyt:    JPS 30min.   WP-35   50min.

Erotuomarit:  Pyysing - Laukkanen - A.Viitanen