JPS valloitti Suomen Cupin!

JPS raivasi tiensä finaaliin voittamalla kaikki alkulohkon ottelunsa. Veiterä ja Akilles kaatui 5-3 sekä lohkon viimeisessä ottelussa Narukerä puhtaasti 6-0. Finaaliin vastaan asettui viime vuosien kestomenestyjä Mikkelin Kampparit.

Kampparit karkasi 4 minuutin pelin jälkeen 1-0 johtoon Eetu Karhusen maalilla.  Mikko Rytkönen oli karkaamassa läpiajoon, kun häntä rikottiin. Ryde toimitti itse varmasti pallon verkkoon pilkulta. Parinkymmenen minuutin kohdalla Otto Töytäri ampuu vaparin tolppaan, mutta kärppänä paikalle kiitänyt Anssi Hänninen pistää paluupallon maaliin. Jakson loppuun  Otto Töytäri sivaltaa lähes kolmestakympistä vapaalyönnistä unelmakudin aivan takaylänurkkaan.

Avausjakson lopussa alkanut vesisade sotki jäässä pelaamista, mutta JPS-puolustus Matti Viitasen johdolla hoiteli nyt pallot varmasti pois. Kampparit saa rankkarin, mutta Tuomas Líukkonen sivaltaa sen kuitenkin ohi. JPS kuittaa heti tämän jälkeen  tilanteeksi 1-4. Santeri Laitinen viimeisteli, Anssi Hännisen esityön. 51min. ja puolustaja Arto Smeds katkaisee keskialueella hyvin. Potkaisee pari kertaa terävästi ja harhauttaa Kampparipuolustuksen sekä pistää pelivälineen pömpeliin. Loistava ja esimerkillinen yksilösuoritus kapteenilta. Loppulukemat 1-6 iskee Rytkönen jälleen pilkulta. Rydeä itseään koukitaan takaapäin, hänen ollessa nokikkain maalivahdin kanssa.