JPS - Kampparit 1 - 7 (1-4)

Viimeiseen runkosarjan otteluun JPS sai vastaansa Mikkelin Kampparit, joka voitolla kuittaisi runkosarjan!

JPS sai kasaan kolme vaihtomiestä, mutta edelleen sairaslista on pitkä kuin nälkävuosi ja pelikelpoisia miehiä saa kauhoa isolla haavilla. Viitaniemen jäädytyslaitteiston hieman reistaillessa oli jää aika pehmeä ja raskas varsinkin ensimmäisellä jaksolla. Kampparit aloitti maalinteon 12min. kohdalla, kun Antti Laine haistoi paluupallon ja vieraat 0-1 johtoon! Pari minuuttia myöhemmin Matti Oksanen tasoittaa niinikään paluupallosta! Kampparit hallitsi palloa saaden neljä kulmalyöntiäkin, niissä kuitenkaan onnistumatta. JPS puolusti hyvin, mutta pelin 35min. kohdalla tuli neljän minuutin ns. mustahetki kotijoukkueelle. Kampparit latoi kolme nopeaa maalia maalinedestä, JPS;n haukotellessa. Maalinedustan palloja haistelevan kärpän Laineen viimeistellessä kaksi ja Joonas Kakriainen vastatessa yhdestä.

Toista jaksoa pelattiin pitkään aika tasaisesti, Kamppareiden luodessa kuitenkin vaarallisimmat tilanteet. Pelikellossa 72min. saa JPS rangaistuslyönnin. Rankkarispesialisti Smeds täräyttää kuitenkin pallon yli maalin. Muutamaa minuuttia myöhemmin vieraat saavat myös rankkarin ja Joonas Kakriainen toimittaa pallon varmasti verkkoon. Pari maalintekopaikkaa sai kotijoukkuekin aikaiseksi ja varsinkiin yhteen laukaukseen venyi ilmiömäisesti Kampppari-vahti Kimmo Kyllönen.  Kampparit saa ottelun lopussa vielä pari halpaa maalia. Ensin pallo menee JPS:n puolustajan rinnan kautta maaliin ja toisessa pallon osuessa kulmalippuun antoi tuomari pelin jatkua aina maalintekoon asti. Molemmat maalimerkinnät meni Jarkko Honkasen  nimiin. Kotijoukkueen parhaana palkittiin Matti Viitanen ja vieraista kolmen maalin väkkärä Antti Laine!

Pari päivää aikaa parsia miehiä kokoon ja suunnata nokka kohti Mikkeliä, sillä Kampparit saivat valita vastustajansa ensin ja valinta osui Jipsiin! JPS pelaa kotiottelunsa La 23.2 klo 15!!

JPS pisteet: Matti Oksanen 1+0. mv. Valtonen

Kulmat:    JPS 4          Kampparit 8

Jäähyt:     JPS 10min. Kampparit 10min.