JPS haki voiton Varkaudesta!

JPS sai Varkauteen matkaan jopa kaksi vaihtomiestä. Pohjoisen junnujen reissusta saatiin lainaksi yksi B-junnu. Kakkosjoukkueesta yksi peluri ja tärkein paluu oli Mikko Böhmin ensimmäinen tämän kauden ottelu. Talorakennus-projekti alkaa olla loppusuoralla ja näin saatiiin Bödi mukaan!!

JPS aloitti vauhdilla ja siirtyi jo kolmen minuutin kohdalla 0-1 johtoon! Otto Töytärin toimiessa viimeistelijänä vapaalyönnistä. 9 min. kohdalla WP-35 saa rangaistuslyönnin, mutta jälleen kerran JPS-vahti Valtonen torjuu rankkarin. Lyöjänä oli WP:n maalipörssin kärki Joel Sundström! Pari minuuttia myöhemmin Jipsi siirtyy 0-2 johtoon´! Maalin värkkäsi sama parivaljakko kuin ensimmäisenkin (Töytäri-Purhonen) Purhonen taitelee WP:n karvauksen läpi laitaan ja syöttää Odelle oivaan maalintekopaikkaan! Lasse Karppinen avaa kotijoukkueen maalitílin 28min. kohdalla. Enempää osumia ei avausjaksolla nähty.

Toista jaksoa oli pelattu reilu kymmenen minuuttia, kun WP-35 tasoittaa ottelun Jimi Heinosen rangaistuslyönnistä. WP-35 hallitsi näennäisesti palloa, mutta JPS puolusti systeemaattisesti! JPS:n palkittu Aatu Valtonen hoiti loput yritykset tontillaan mainiosti. Ottelun lopussa alkoi sitten tapahtua. B-junnu Perttu Pennanen ajoi hyvin alueelle ja häntä joutui WP:n puolustus rikkomaan. Arto Smeds lyö pilkulta varmasti víeraat 2-3 johtoon. Sitten molemmat joukkueet saavat jäähyn. Hyvällä taisteluilmeellä peliin tullut vierasjoukkue ja sen taisteluilmeen kasvo kapteeni Sampsa Purhonen purjehtii jällen läpi WP:n puolustuksen. Maalivahti Aho joutuu vetämään Sandelta jalat alta ja varmistukseksi WP:n pakki ajaa vielä miehen päin tolppaa. Pari jäähyä ja Arto Smeds lyö pilkulta loppunumerot 2-4.

"Kippari" Purhonen veti omalla esimerkillään koko joukkueen rajuun taisteluun Varkaudessa!

JPS pisteet: Otto Töytäri 2+0, Arto Smeds 2+0 ja Sampsa Purhonen 0+2. MV: Valtonen

Kulmat:    WP-35   1          JPS 2

Jäähyt:     WP-35  40min.  JPS 20min.