JPS nöyrtyi taistellen!

Parin viikon tauon jälkeen päästiin jälleen tositoimiin kotimaisessa Bandyliigassa. JPS:n vieraaksi saapui Helsingin IFK. Loistavissa olosuhteissa ja mukavasti yleisöä paikalle saapuneena oli tilaus mukavalle jääpalloiltapäivälle!

HIFK lähti vauhdikkaasti peliin! Jo ensimmäisellä minuutilla pääsi kaaripallolla vieraat ylivoimahyökkäykseen! Tarkka korkea pallo, hyvä alasotto ja syöttö vapaaseen paikkaan! Tomi Tasten maalintekijänä ja Eetu Karhunen syöttäjänä 0-1, ennenkuin kotijoukkue ehti hieraista silmiään! JPS oli altavastaajana, mutta kesken HIFK:n painostuksen 8min. kohdalla  Aatu Valtonen heittää Matti Oksasen läpi ja tilanne 1-1! Tästä kotijoukkue heräsi ja pelin painopiste tasaantui, HIFK:n hallitessa kuitenkin palloa hiukan enemmän. JPS:n hyvän maalipaikan jälkeen saa HIFK kulmalyönnin, jonka vieraitten palkittu Jari Hyttinen lyö Jipsin kannalta harmittavasti muurin välistä sisään! Jakson puolessa välissä polkee Joni Vuopio kohti vastustajan maalia. Rajusta mailoilla lyömisestä huolimatta "Vupi" ajaa hyvin maalille ja syöttää älykkäästi takaviistoon Otto Töytärille! "Odella" oli helppo työ tasoittaa peli 2-2! 33min. pelikellossa ja JPS:n huolimaton hyökkäykseen lähtö kostautuu ja HIFK rankaisee armotta Eetu Karhusen toimesta tilanteeksi 2-3. Jari ´Hyttinen lyö aivan jakson päätöshetkellä kulmasta vastustamattomasti taukotilanteeksi 2-4!

Toisen jakson alkuun tulee jälleen ärhäkkä HIFK. Vieraat sommittelevat juonikkaita hyökkäyksiään ja JPS-vahti Valtonen taistelee maalinsa suullaan! JPS:n päävalmentaja Sillgren oli pyytämässä aikalisää, muttei ehtinyt ennen kuin HIFK rankaisee! Anssi Hänninen lyö, Valtonen torjuu, mutta Mika Liikanen pistää paluupallon maaliin! Maalin jälkeisen aikalisän jälkeen kotijoukkue ryhdistäytyy ja peli jälleen tasaantuu. JPS:n avaavat syötöt vain eivät oikein alkuun ottaneet onnistuakseen! HIFK sai niistä vaarallisia vastahyökkäyksiä, mutta nyt JPS-puolustus kesti Valtosen hyvien torjuntojen ansiosta! Vihdoin kotijoukkuekin alkoi löytää hyökkäyskuviotaan! Muutama aivan loistopaikka kavennukseen, mutta sihti oli aivan hiukan pielessä. Lisäksi HIFK peitti hienosti JPS.n kulmalyönnit! Pelikellossa 65 min., kun JPS-kippari joukkueensa parhaana palkittu Sampsa Purhonen käyttää vierailijoiden nukahduksen hienosti hyväkseen. HIFK:n haukotellessa lyö "Sande" vapaalyönnistä suoraan alanurkkaan! Molemmilla joukkueilla oli paikkoja lisämaalien syntyyn, mutta niitä ei enää nähty. HIFK:n rutiini ottelun lopussa tuli selvästi näkyviin ja näin vieraat korjasivat kaksi pistettä mukanaan!

Kolmella vaihtomiehellä taistelleen JPS:n ei sovi hävetä esitystään. Omien virheiden karsiminen ja kylmäpäisyyttä maalien tekoon, kääntää varmasti nämä tiukat ottelut kovia joukkueita vastaan toisinkin päin!

JPS pisteet: Matti Oksanen 1+0, Otto Töytäri 1+0, Sampsa Purhonen 1+0, Aatu Valtonen 0+1 ja Joni Vuopio 0+1.

Kulmat:  JPS 8           HIFK  11

Jäähyt:  JPS 10min    HIFK -

erotuomarit: Tuhkanen - Laukkanen - Niiranen