Kampparit selvästi parempi!

Tappiosta sisuuntunut Kamppari-ryhmä ja Hänskiin saapunut varamiehinen JPS ei ollut paras mahdollinen lähtökohta vierasjoukkueelle. Kaksi 23v.-maajoukkuepelaajaa Tuomas Rintala (lievä jalkavamma) ja Joni Vuopio (henk.koht.syyt) eivät olleet Mikkelin reissulla mukana. Näin ensimmäiset luistimen piirrot Bandyliigassa tekivät -96 synt. Samu Jurvanen ja Jaakko Hirvonen.

Ottelu alkoi heti JPS:n virhesumalla. Alkeellisia syöttövirheitä ja pallonmenetyksiä, joista kotijoukkue rankaisi kovalla prosentilla. Kaksi ensimmäistä maalia tuli Tomi Hauskan rangaistuslyönneistä! Kampparit jatkoi JPS:n virheihen hyödyntämistä ja tauolle mentiin 5-1 lukemissa. JPS:n maalista vastasi vierailijoitten  jakson ainoasta kulmalyönnistä Otto Töytäri.

Toisella jaksolla hienoinen lumisade jatkoi ja pelikin jatkui lähes samanlaisena kuin ensimmäisellä jaksolla. Kamppareiden maaleissa toisena tai kolmantena syöttäjänä oli "punapaita". Kampparit teki puolet maaleistaan erikoistilanteista, kaksi rankkaria ja kolme kulmalyöntiä puhuvat myös sen alueen hallitsemisesta. JPS pyristeli selvästi altavastaajaana ja karmeat omat virheet helpottivat Kamppareiden iltapuhdetta. Toisen jakson lopulla JPS:n toisen maalin teki Niko Herranen.

Yhden välipäivän jälkeen on taas tiedossa vaikea vierasottelu Lappeenrantaan. Virheet on karsittava minimiin, jos mielii taistella pisteistä.

JPS pisteet: Otto Töytäri 1+0, Niko Herranen 1+0 ja Joonas Janhunen 0+1. MV: Valtonen

Kulmat: Kampparit  13       JPS 2

Jäähyt: Kampparit   0         JPS 10min.