JPS:n pelit loppuivat liian aikaisin!

Niukasti Porissa hävinnyt JPS lähti kotikentällään haastamaan Narukerää! JPS:n ykkösmaalivahdin Aatu Valtosen pelit loppuivat tältä kaudelta jo Porissa 25min. pelin jälkeen nilkkavammaan. Joni Vuopio nähtiin kuitenkin kentällä nilkka tukevassa teipissä!

Narukerä siirtyi jo 4min. kohdalla 0-1 johtoon Olli Ruotsalaisen toimesta. 13. min. ja JPS-palkittu Tuomas Rintala lyö tarkasti alanurkkaan ja tilanne 1-1. Minuuttia myöhemmin uppoa helpohkosti Tomi Mustosen kaukolaukaus. Narukerä nosteli pitkiä palloja ja aiheutti turhaa paniikkia JPS:n puolustukselle. Kahdesta tämmöisestä alkeelllisesta merkkausvirheestä Jaakko Niemi vie Narukerän 1-4 karkumatkalle. JPS saa rangaistuslyönnin, jonka Narukerän palkittu Jussi Aaltonen torjuu. Jatkotilanteesta Matti Oksanen kaventaa 2-4. Ja jälleen kotijoukkueen maalin jälkeen iskee vieraat kylmäää vettä "Jipsin" niskaan. Tomi Mustonen ohjaa hallitusti ilmasta taukotilanteeksi 2-5.

Toiselle jaksolle lähti JPS taistellen. Jakson alkuun JPS sai pari avointa maalintekopaikkaa. Ensimmäisen Aaltonen torjui onnekkaasti kypärällään ja toiseen huikean hieno venytys. JPS hallitsi pallollista peliä, mutta Narukerä puolusti uhrautuvasti iskien välillä vastahyökkäyksiä. JPS:n hyökkäykset jäivät Narukerän sumppuun tai maalivahti Aaltosen hanskoihin ja sujahti muutama kuti ohikin! 74min. kohdalla JPS-vahti Baranovin avaus suuntaa suoraan Timo Niemelle, joka purjehtii maalintekoon! JPS painaa päälle vimmatusti saaden tukun kulmalyöntejä, josta loppuhetkillä Matti Oksanen lyö vastustamattomasti ylänurkkaan. Näin loppuluvut 3-6 olivat valmiit. Tsempparipalkinnot ,Joutsan ruisleivät, sai kotijoukkueen Arto Smeds ja Narukerän Jaakko Niemi!

JPS.n huolimaton merkkauspeli avausjaksolla ja Narukerän Jussi Aaltonen takasivat vierailijoille ansaitun välieräpaikan. Hiukan liian helposti taipui avausjaksolla JPS kotiottelussaan, mutta taisteli kunniakkaasti toisella jaksolla. Kauden tarkemman analyysin paikka koittaa hiukan myöhemmin!

JPS pisteet: Matti Oksanen 2+0, Tuomas Rintala 1+1, Joonas Janhunen 0+2. mv. Alex Baranov

jäähyt: JPS 20min.  Narukerä 15min.

erotuomarit: Kanniainen - Mård - Rekilä