Pisteet jäi Porvooseen

Pisteet jäi Porvooseen selvin lukemin 8-2.

Sunnuntaina JPS lähti vieraisiin haastamaan puhtaalla pelillä kauden aloittanutta Porvoon Akillesta. Vaikka JPS pysyi pelissä mukana hyvin, Akilles oli maalien muodossa selkeästi parempi loppulukemin 8-2.

Jipsi sai otteliuun hyvän alun, kun Mikko Tammilehto laukoi ovelasti vieraat johtoon ja iski samalla ensimmäisen liigamaalinsa.

Puoliajan jatkuessa Jipsillä oli paikkoja lisäosumiin, mutta viimeistely ei tällä kertaa tuntunut onnistuvan. Sen sijaan Akilles maalasi kolmesti, ja taukotulos oli 3-1.

Toisen puoliajan alussa Akilles osui vielä kahdesti. JPS kavensi, kun Joel Pöntinen viimeisteli Sampsa Purhosen hyvästä tarjoilusta.

Jipsillä oli edelleen maalipaikkoja, ja kulmalyöntejäkin saatiin matsin aikana peräti 10, mutta tolppien väliin ei osunut. Akilles puolestaan teki vielä kolme maalia joista kaksi rankkarista, ja voitto maalein 8-2.

Kaikesta huolimatta JPS oli pelissä hyvin mukana sarjan ennakkosuosikkia vastaan, vaikka kokoonpanossa olikin pientä vajausta. Uutta matoa laitetaan koukkuun heti itsenäisyyspäivänä tiistaina, kun joukkue matkustaa Ouluun OLS:n vieraaksi. Matsi Oulussa alkaa klo 15.

JPS pisteet: Mikko Tammilehto 1+0, Joel Pöntinen 1+0, Jarno Eronen 0+1, Sampsa Purhonen 0+1.mv. Gerovoi

Kulmat: Akilles 8  JPS  10

Jäähyt: Akilles 20min.  JPS 30 min.