kuudes peli

Sateen pehmittämällä kentällä nähtiin alussa varsin tasainen ottelu, jossa TOPV meni viidennellä minuutilla rankkarilla johtoon, mutta nuorempi C tasoitti 17 min kohdalla puolittaisesta läpiajosta.

Kentän huonosta kunnosta kärsivät molemmat joukkueet. Onneksi kekseliäät katsojat ( osa heistä) onnistuivat rakentamaan Viitaniemen ensimmäisen katetun katsomon kentän reunalla sijainneiden maalien kohdalle.

TOPV meni Anssi Mokon maaleilla 1-3 johtoon aivan ensimmäisen puoliajan viimeisillä minuuteilla.  JPS onnistui Ässämäen rankkarilla kaventamaan vielä 2-3 ennen taukoa.

Tauon jälkeen Samuel Gerovoi torjui jo TOPV:n rankkarin, mutta ei lopulta voinut mitään Puljujärven kahdella maalilla vauhdittamalle TOPV:n karkumatkalle.

Peli päättyi lopulta  3-6. JPS:n nuorempi C voi olla esitykseensä kuitenkin varsin tyytyväisiä, sillä päivän pelistä oli vauhti ja peli-ilme selvästi parantunut. Muutamat luvalla sanottuna helponnäköiset maalit eivät joukkuetta lannistaneet vaan pelisäilyi loppuun asti taistelutahtoisena.