JPS on TUL:n mestari vuosimallia 2011

JPS onnistui toisena jyväskyläläisjoukkueena (ensimmäisenä JyPK vuonna 1979) voittamaan TUL:n jalkapallomestaruuden. JPS teki sen todella vakuuttavalla tavalla, sillä joukkue voitti kaikki neljä otteluaan maalierolla 16-0. Joukkue pelasi ajankohtaan nähden todella ehjää futista. Ensimmäisen ottelun alussa kaikki hieman ihmettelivät isoa kenttää, jollaisella joukkue ei ole kertaakaan harjoitellut, mutta hyvin nopeasti tähän sopeuduttiin. Kaikki osa-alueet toimivat hyvin, mistä kertoo maalinteon onnistuminen keskiarvolla neljä osumaa per peli ja oman maalin puhtaana pysyminen koko turnauksen ajan.

JPS pokkasi TUL-cupin mestaruuden!

JPS pelasi upean turnauksen ja pokkasi TUL-cupin perinteikkään kannun kotiin.

Joukkueesta on vaikea nostaa esiin yksittäisiä pelaajia, sillä koko joukkue oli täynnä onnistujia. Maalintekijät tietenkin aina muistetaan ja tässä turnauksessa Jipsin maaleista vastasivat Aapo Autio ja Jaakko Ahokas (4 maalia), Lasse Saari (3), Eemeli Jokinen (2) ja Mikko Huhtiniemi, Simo Ihalainen sekä Veli-Matti Tranberg (1). Kunniamaininta tietenkin myös puolustukselle ja maalivahdeille Tranbergille sekä Anssi Korkiakoskelle, joiden ansiosta Jipsin maali pysyi koskemattomana koko turnauksen ajan. 

Tästä joukkueen on erittäin hyvä jatkaa kauteen valmistautumista. Seuraava ottelu pelataan lauantaina 12.3. Vehkalampi 1:llä, jolloin vastassa on Suomen cupin 4. kierroksen ottelussa SC Riverball. Ottelu alkaa klo 10.45.

-VK-


Näytä lisää uutisia