JPS kärsi ensimmäisen kotitappion

Kampparit ryösti pisteet.

Bandyliigan ottelut jatkuivat Jipsin osalta perjantai-iltana Viitaniemessä, kun vieraana oli Mikkelin Kampparit. JPS kärsi kauden ensimmäisen kotitappion, kun Kampparit ryösti pisteet maalein 3-4.

Lumisessa pakkaskelissä pelattu ottelu alkoi Jipsin osalta hyvin, kun Joonas Hiltunen viimeisteli vastahyökkäyksen päätteeksi isäntien avausmaalin. Myös Jipsin toinen osuma syntyi vastahyökkäyksestä, kun Tuukka Ässämäki kuljetti ensin palloa vahvasti ylös, ja lopulta Jarno Eronen kävi iskemässä irtopallon reppuun.

Heti perään Kampparit kuittasi kavennuksen. Jipsillä oli avausjakson aikana muutama hyvä tilaisuus kavasttaa johtoa, mutta tällä kertaa pallo ei löytänyt tietään pömpeliin. Kampparit kuitenkon tuli vielä tasoihin, ja taukolukemat olivat tasan 2-2.

Toiselle jaksolle vierasjoukkue tuli vahvasti. Osuttuaan kerran pelitilanteesta ja kerran kulmalyönnistä se johti ottelua reilun tunnin kohdalla 2-4.

Loppua kohti JPS viritteli hyvää kiriä, ja Joni Vuopio toi isännät maalin päähän hienolla vapaalyönnillä. Kovasta yrityksestä huolimatta lisämaaleja ei enää saatu, ja näin pisteet karkasivat Mikkeliin loppulukemin 3-4.

Ottelut jatkuvat heti huomenna, kun kello 15 alkavassa ottelussa Viitaniemessä vierailee Porvoon Akilles. Otteluun myydään 10 kappaletta erikoispääsylippuja - ostoksille pääset sivun oikeasta reunasta!

Ottelu näkyy myös suorana lähetyksenä YouTubesta JPS LIVE -kanavalta!