Kova taistelu ei tuonut pisteitä

Siipirikkoinen JPS haastoi Narukerää vahvasti. Kuva Kari Korhonen

JPS jatkoi kovaa kotiviikonloppua toisella ottelulla sunnuntaina, kun Viitaniemessä vieraana oli porilainen Narukerä. Pahasti siipirikkoinen kotijoukkue haastoi vahvaa vierasjoukkuetta loppuun saakka hyvin, mutta lopulta pisteet karkasi länsirannikolle maalein 3-4 (2-1).

Jipsin miehistössä oli melkoista siipirikkoisuutta: lauantain HIFK-ottelussa aivotärähdyksen saanut Lasse Tammilehto oli sivussa, ja tilalle nostettiin viime kaudelta tuttu nimi Ilari Nikula. Ennen ottelun alkua Verneri Anttila jäi pois vatsavaivojen takia, ja avausjaksolla Jarno Eronen loukkasi nilkkansa ja Teemu Malinen silmänsä. Toisella jaksolla joukkueella oli siis vain yksi vaihtomies.

JPS oli kuitenkin varsinkin ottelun alussa liikkeellä vauhdikkaalla jalalla. Vajaan kympin kohdalla Riku Hämäläinen huudatti kotiyleisöä ensimmäisen kerran, ja vain seitsemän minuutin kuluttua sama mies kasvatti johdon kahteen maaliin.

Kotijoukkueen johtaessa mentiin aivan puoliajan lopulle asti, mutta juuri ennen taukoa Narukerä pääsi kaventamaan kulmalyönnistä taukolukemiksi 2-1.

Heti toisen jakson alussa Riku viimeisteli hattutemppunsa, ja kasvatti kotijohdon taas kahteen maaliin. Jakson edetessä Narukerä painoi kovaa päälle, ja tunnin pelin jälkeen se pääsikin nousemaan ensin maalin päähän ja sitten vielä tasoihin.

Kymmenen minuuttia ennen taukoa Narukerä sai rankkarin, josta se meni ottelun johtoon. JPS haki loppuun asti tasoitusta vimmatusti vaikka jalka alkoi jo painaa ja pallo pomppi tolpissa ja muutenkin lähellä maalia, mutta lopulta edes tuuri ei ollut puolella eikä tasoitusta syntynyt. Pisteet siis Poriin loppulukemin 3-4.

Nyt korjaillaan miehiä ja aletaan pikkuhiljaa suunnata katseita kohti tulevan perjantain Mikkelin vierasottelua, jossa Kamppareita vastaan ratkotaan runkosarjan nelossija eli kotietu pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Mikkeliin on mahdollista lähteä myös fanibussin kyydillä, siitä lisätietoa tästä!