Turnaus päättyi välierätappioon

Rättvikin turnaus päättyi tappioon välierissä.

JPS jatkoi pelejään Leksands Spårbank Cupissa varhain sunnuntaina aamulla, kun välierässä vastassa oli norjalainen Ready. Tiukka taisto finaalipaikasta päättyi lopulta norjalaisten voittoojn viime hetken maalilla lukemin 2-1. 

Ottelu alkoi Jipsin osalta vauhdikkaasti, kun Riku Hämäläinen tinttasi jyväskyläläiset johtoon heti parin minuutin jälkeen. Tämän jälkeen ottelusta kuitenkin näki selvästi, että maaleilla ei juhlita ja voitto tulee olemaan tiukassa.

Avausjaksolla JPS sai vielä kerran pallon maaliin, mutta tuomari hylkäsi osuman. Ready tuli tasoihin viitisen minuuttia ennen taukoa, ja puoliaikalukemat olivat 1-1.

Toisella jaksolla molemmilla oli mahdollisuudet hoitaa finaaliapaikka itselleen, mutta ratkaisu jäi aivan viime hetkille. Ready laittoi pallon häkkiin muutaman minuutin ennen päätösvihellystä, eikä Jipsin aikalisä ja loppuhetkien rynnistys enää riittänyt. Norjalaiset siis finaaliin maalein 2-1.

Finaali olisi ollut ohjelmassa klo 13, mutta nyt joukkue pääsee jo valmistautumaan kotimatkalle, sillä pronssipeliä ei pelata. Joka tapauksessa arvokasta ison jään kokemusta kertyi viikonloppuna neljän ottelun verran, ja uudistuneen valmennuksen ja joukkueen on hyvä jatkaa tästä eteenpäin.

Seuraavat pari viikkoa treenaillaan taas kotona Jyväskylässä. Pelihommiin kotimaan kentillä päästään 2.-3.11. kun joukkue matkustaa Ouluun Suomen Cupin alkuturnaukseen.


Näytä lisää uutisia