P-17

JPS 07 pojat hopealle sateisessa HJS-Cupissa Hämeenlinnassa 25-26.5

Lähellä oli mutta niin kaukana

Kahtena edellisenä vuotena auringolla ja helteellä katsojia hemmotellut turnaus oli tänä vuonna kääntänyt takkinsa ja pelit pelattiin joko sateessa tai kaatosateessa.

Poikien pelit alkoivat FC Viikinkejä vastaan. JPS painoi pelin armotta vastustajan päähän sateen piiskatessa mutta tunnetusti pojat eivät ole aamuvirkkuja ja näinollen ehkä myös aikaisen Jyväskylästä lähdön seurauksena vastustaja kävi tekemässä ne tarvittavat maalit ja juhlivat sateessa 2-0 voittoa.

Toiseen peliin  saimme vastaan isäntäseuran -06 syntyneet tytöt jotka laittoi pojat ahtaalle, toisen puoliajan alussa tytöt menivät jo 3-1 johtoon mutta tämän jälkeen kaatosateen antaessa pojille vauhtia alkoi poikien taistelutahto löytyä ja tuomarin viheltäessä pelin päättyneeksi komeili taululla JPS:än 5-3 voittolukemat ja litimärät pojat pääsivät vaihtamaan kuivaa ylle ja syömään

Iltapäivällä ennen Scandic Aulangon kylpylään pääsyä oli vielä Ylöjärven Ilves vastassa josta pojat ottivat rutiininomaisen 8-1 voiton ja näinollen saimme vastaan sunnuntain välierään Viialan PeliVeljet jossa panoksena oli, ei enempää eikä vähempää kuin finaalipaikka.

Ilta pulikoitiin kylpylässä ja pizzaa syödessä katsottiin kun Mörkö Löi Sisään ja Suomi meni finaaliin.

 Aamulla totutusta poiketen ja sateesta johtuen joukkue otti vähän alkuverryttelyn lyhyemmän kaavan mukaan.

Mutta pojat olivat heti alusta pelirytmissä kiinni eivätkä antaneet vastustajalle edes toivoa vaan hoitivat itsensä finaaliin rutiininomaisella 4-1 voitolla ja näinollen pääsivät latautumaan finaaliin FC Viikinkejä vastaan revanssi mielessä.

Pelien välissä tavattiin itse Ilaripro jonka haastatteluun osa pojista pääsi Ilarin youtube kanavallekin

https://m.youtube.com/watch?v=mkwwnn54QYk

kohdassa 5:00 3 JPS pelaajaa kertoo omia mietteitä turnauksesta

Finaali lähtikin käyntiin JPS:än vyöryttäessa hyökkäyksiä vastustajan päähän ja nyt se tuotti tulosta ja Jipsi siirtyi johtoon ja oli johdossa aina toisen puoliajan lopulle asti jossa vastustaja pääsi tekemään 2-2 tasoituksen ja näin mentiin rangaistuspotkukilpailuun jonka kautta myös 2v sitten tullut kulta saatiin mutta tällä kertaa vastustaja onnistui pilkuissa meitä paremmin ja näin ollen tulomatkalle lähdettiin Hopeat kaulassa ja se kauden ensimmäinen kultainen pokaali jäi vielä odottamaan itseään.

JPS -07 pojat Kiittää


Näytä lisää uutisia

P-17

Vastuuvalmentaja
Fabio Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Valmennuskoordinaattori jalkapallo
Fabio Yari
Valmennus
Mikko Böhm
0400723943
bohm.mikko[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ari Kinnunen
0403005205
ari.kinnunen[at]are.fi