P-07

JPS 07 päätti turnausputken Triplamestaruuteen 11.8

Vastustajat voimattomia JPS:än tehdessä taikojaan

Aivan käsittämättömäään hurmioon päässeet pojat ottivat jo 3:nen perättäisen turnausvoiton 3:ena viikonloppuna peräkkäin.

11.8 Pelatussa Palokka-lehti turnauksessa 07 pojat takoivat taululle sellaiset lukemat että vastustajille ei annettu mahdollisuuksia edes selittelyille

JPS – PaRi Musta 3 – 0

JPS – Lievestuoreen Kisa 9 – 0

JPS – MiKi 5 – 0

JPS – HoDy 4 – 0

JPS – MiKi 5 – 0

Ja näin päätettiin turnausputki Triplamestaruuteen

 

ONNITTELUT POJAT&VALMENNUS


07 pojat kultaan Vaajakoskella 4.8

JPS 07 pojat voittoon FC Vaajakosken juhlaturnauksessa 4.8

Jps 07 jatkoi hyvää virettään voittamalla 4.8 pelatussa FC Vaajakosken 25v juhlaturnauksessa kultaa

JPS – MiKi 1 – 0

JPS – Komeetat 3 – 0

JPS – FCV White 3 – 0

JPS – Happee 3 – 0

Finaalissa JPS:sää vastaan asettui JJK joka joutui poistumaan kentältä 5- 1 tappio niskassaan ja näin pojat pääsivät nostelemaan kannua jo toisena vkonloppuna peräkkäin

 

Onnittelut pojille&valmentajille


FC Jps 07 voitokkaana Tornio-Haparanda Cupissa

FC JPS 07 pojat ottivat omansa Tornion helteisessä viikonlopussa

FC JPS 07 pojat viettivät 27-29.8 pitkän viikonlopun jo perinteeksi muodostuneessa Tornio-Haaparanta Cupissa ja niin kuin joka vuosi kelihän oli taas helteinen.

Tositoimet alkoivat heti perjantai-iltana myöhäispelillä klo 20.40 jossa vastassa länsinaapurin Haparanda FF. Itse peli oli täyttä Jipsin näytöstä 10-0 lukemilla.

Lauantaina vuorossa oli 3 peliä joista ensimmäisessa vastassa oli FC Siili. Siilinjärven ylpeys yritti kaikkensa mutta Jipsi vei pidemmän korren lukemin 8-0.

2.een peliin saimme vastaan KePs Punaisen Kemistä. Kemiläiset yrittivät laittaa Jipsille kampoihin tosissaan mutta joutuivat nielemään tappion karvasta kalkkia Jyväskyläläisten viedessä kamppailun lukemin 4-1

3.een Jps:än koeteltavaksi saapui turnauksen isäntäjoukkue TP-47. Tässäkään pelissä Jipsi ei antanut vastustajalle mahdollisuuksia vaan täräytti taululle lukemat 6-0

Näin ollen päivän pelien ollessa ohi pääsivät pojat ansaitulle lounaalle jonka meille loihtivat joukkueen huippukokit majapaikassamme Tornio Campingissa. Illan kalastustuokion ja herkutteluhetken jälkeen oli aika lähteä huilaamaan ja valmistautumaan sunnuntain koitoksiin.

Sunnuntain 1.en peli ja samalla alkusarjan viimeinen peli oli pojille aika aikaisin, jo 8.50. Aikaisemmilta kerroilla oli huomattu että aamun ensimmäisissä peleissä poikien pelivire on ollut hukassa. Tällä kertaa peliin valmistautuminen onnistui hyvin ja KemPa Kemistä kaatui selvin 8-0 lukemin.

Alkusarja oli näinollen selvitetty, voisiko sanoa jopa näytöstyyliin ja valmistautuminen jatkopeleihin Länsinaapurin hornankattilaan Gränsvallenille alkoi Ikean lounaspöydän kautta.

Semifinaalissa vastaan asettui KePs Valkoinen.

Huolellisesta valmistautumisesta huolimatta ja ehkä poikien pienestä jännityksesta johtuen 1.en puoliaika oli hermostunutta peliä ja puoliajalle mentiin vastustajan 1-0 lukemissa. Mutta niinkuin ennenkin valmentajavelhot Mikko&Ari saivat puoliajalla palautettua poikiin sen tarvittavan rauhallisuuden ja uskon omaan tekemiseen ja toinen puoliaika meni tutussa komennossa ja pelin painopiste pysyi 2.en puoliajan vastustajan kenttäpuoliskolla ja loppuvihellyksen kuuluessa oli Jipsi takonut taululle 4-1 lukemat ja poikien mielessä alkoi kyteä ajatus ehkä nyt olisi se aika ottaa kauden ensimmäinen pytty Jipsin kaappiin.

 

Finaaliin valmistautuminen aloitettiin hyvissä ajoin ja huolellisesti että semifinaalin kaltainen hermostuneisuus saataisiin pois.

Vastustajana finaalissa oli jo alkusarjasta tuttu KePs Punainen

Alkuvihellyksestä lähtien Jipsi oli hyvin pelissä mukana ja vetoja sateli vastustajan maalia kohti tasaiseen tahtiin. Jipsi ei antanut vastustajalle minkäänlaisia mahdollisuuksia vaan piti kuskin paikka läpi ottelun ja loppuvihellyksen kuuluessa taululla komeilivat lukemat 5-0 ja pojat pääsivät nauttimaan ansaitusta voitosta.

 

Jps 07 puolesta ISO kiitos mukana olleille huoltojoukoille ja erityisesti pääarkkitehdeille eli pelaajille.


P-07 Fenno Optiikka turnauksen 5:s

07 pojat aloittivat kauden Fenno Optiikka turnauksella Comets Parkissa 6.5.2018 ja sijoittuivat sijalle 5.

Pojat hallitsivat otteluitaan hienokseltaan mutta tiukoissa paikoissa näkyi vielä pientä herpaantumista näin kauden alussa ja ne muutamat tärkeät maalit jäivät tekemättä että olisi päästy taistelemaan mitaleista mutta tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia haasteita. Seuraava turnaus pojilla on 19.5 alkava HJS Cup Hämeenlinnassa minne lähdetään puolustamaan viime vuotista kilpasarjan mestaruutta.

 


Näytä lisää uutisia

P-07