MIEHET KOLMONEN

Kauden päätösottelu Joensuussa pelattu

Kotijoukkue Lehpa oli parempi numeroin 4-0.

Jps matkusti Joensuuhun lauantai aamuna kauden viimeiseen peliin. Peli jouduttiin siirtämään halliin koska ei oltu varmoja onko tekonurmi pelattavassa kunnossa lumisateen takia. Samalla muuttui myös ottelun aloitusaika.

Jipsillä oli matkassa vain 11 pelaajaa mutta silti matkassa oltiin hyvällä mielellä ja asenteella.

Ottelun alku mentiin aika tasaisesti mutta Lehpalla oli muutama vaarallinen tilanne, kun taas JPS ei saanut luotua oikein kunnon maalipaikkoja. 16 minuuttia kulunut Lehpa tekee maalin, heidän hyökkääjä karkaa meidän puolustukselta tilanne 1-0. 20 min. Jipsin vapari pelataan maalille, pallo saadaankin maaliin mutta avustava tuomari näkee maalinedusruuhkassa paitsion ja maalia ei hyväksytä. Hetki tämän jälkeen tapahtuu kentällä kahden pelaajan törmäys jonka johdosta JPS pelaaja Daryl Mendoza otetaan kentältä pois loukkaantumisen takia, hän kuitenkin palaa kentälle 8 minuutin huilin jälkeen. 35 minuutilla JPS puolustus syöttää alas maalivahdille mutta syöttö jää liian hitaaksi, Lehpa hyökkääjä pääsee palloon ja tekee maalin, tilanne 2-0. Ensimmäisellä jaksolla ei enempää maaleja, pallonhallinta ehkä 50/50 mutta Lehpalla vaarallisemmat paikat ja maalit.

Jakson alkupuolella Jipsi saa muutaman vaparin läheltä, toiseen ei ihan pelaaja ylety puskemaan ja toinen pusku menee suoraan maalivahdille. Lehpalla myös läheltä vapari mutta suoraveto menee kohti maalivahti Kirill Konovalovia jokaa vangitsee pallon. 62 min. Lehpa hyökkääjä pujottelee päädyn kautta maalin lähelle ja vetää pallon takanurkkaan, tilanne 3-0. 63 minuutilla Daryl saa kovan kolhun nilkkaan, sekä tuntee huimausta aikaisemman törmäyksen johdosta, pelaaja otetaan vaihtoon ja Jipsi jatkaa loppupelin yhden vajaalla. Tämän jälkeen kotijoukkue saa muutaman vaarallisen paikan jotka maalivahti hoitaa, Jipsi kuitenkin hyvin mukana pelissä vaikka 10 pelaajalla mennäänkin. 81 minuuttia Lenni Purokuru menee laidasta läpi ja saa hyvän vedon kohti yläkulmaa jonka maalivahti saa vaivoin torjuttua kulmaksi. Kulmapotkun jälkeen saadaan vaarallinen pusku jonka Lehpa hoitaa, tämän jälkeen paine jatkuu ja saamme keskityksen maalille johon Lenni Purokuru pääsee puskemaan aivan maalivahdin läheltä mutta valitettavasti pikkaisen ohi menee. 83 minuutilla pääsee vielä kotijoukkue vetopaikkaan joka onnistuu, tilanne ja lopputulos 4-0.

Tämä oli kauden viimeinen ottelu, sijoitus sarjassa viides. Joukkue kiittää tukijoita ja kannattajia kuluneesta kaudesta, Kiitos!

Kokoonpano: Juuso Kettu, Arttu Heikkilä, Olli Huttunen, Lenni Purokuru, Daryl Mendoza, Nelson Mandela, Antti Neuvonen, Yohna Arial, Philip Kebede, Kirill Konovalov (mv), Lokoko Nabadarewe.

Vaihdossa: -


Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Jahad Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jpsinni[at]gmail.com
2. Joukkueenjohtaja
Joni Mahonen
joni.mahonen[at]gmail.com
Fysiikkavalmentaja
Henri Hekanaho
+35844239252
upliftingtrainingmethods[at]gmail.com