MIEHET KOLMONEN

Jipsille harmittava tappio perjantaina.

JPS kohtasi perjantaina Harjulla Kings SC Kuopiosta. Ottelu päättyyi numeroihin 2-3.

Ottelu pelattiin perjantai iltana hyvissä olosuhteissa Harjun nurmella.

Ottelu meinasi saada shokkialun kun 1 minuutin pelin jälkeen sai vierasjoukkue jo tolppalaukauksen. Tämä tilanne ilmeisesti herätti kotijoukkueen ja ajassa 7 min Settyslas pääsee osittain läpi mutta laukaus menee maalivahtia kohti joka torjuu pallon kulmaksi. 9 min pallo pelataan boksiin jossa Joel pääsee vetämään takatolpalta mutta yli menee. Ajassa 13 min Kingsin Kasurinen pääsee läpi puolustukselta ja laittaa pallon maaliin, tilanne 0-1 vieraille. JPS hallitsee peliä ja rakentaa maalipaikkoja kun 21 min pelattu Vänttilä pääsee laukaisemaan boksin rajalta ja pallo maaliin. Tilanne 1-1. Tästä vain 2 minuuuttia kun Jeton pääsee ohjaamaan pallon Kings maaliin, tilanne 2-1. Ensimmäisellä jaksolla ei muuta mainittavaa kuin Setin taitava kuljetus laidasta jossa useampi pelaaja ohitettiin taitavasti mutta syöttö meni valitetavsti päädystä ulos. Puoliajalle mentiin kotijoukkueen 2-1 johdossa. 

Toisen jakson alussa Kings sai kovan painostuksen aikaiseksi mutta ei maaleja kuitenkaan. 55 min. Jipisillä sivuvapari johon Jeton pääsee maalilla puskemaan mutta menee pikkaisen ohi maalin. Hetki tämän jälkeen vieraat saa vaarallisen tilanteen mutta ohjaus menee onneksi pikkaisen ohi. 59 min. Meriläinen laittaa n. 20 metristä korkean zipin jonka maalivahti saa napattua aivan yläriman alta kiinni. En muista nähneeni koskaan noin pitkää ja korkeaa zippiä joka oli vielä menossa maaliin. 65 min. JPS painostaa ja saadaan hyvä laukaus kohti alakulmaa jonka Kings maalivahti saa napattua kiinni. Hetki tämän jälkeen vieraat hyökkää laidasta mutta veto menee reilusti yli maalin. 70 min. Seti kuljettaa, kuljettaa .... syöttää Jetonille jonka kova veto menee sivuverkkoon, ei maalia. Heti tämän jälkee Seti jälleen asialla tällä kertaa lähteekin laukaus joka menee pikkaisen ohi yläkulman. Mutta sitten ajassa 84 min. tulee Kingsin keskitys maalille johon pääsee Vartiainen puskemaan ja tilanne on tasan 2-2. Lopullinen niitti tulee ajassa 90+3 jolloin vieraat tekee vielä yhden maalin ja siirtyvät 2-3 johtoon. Tästä maalista keskusteltiin pitkään tuomareiden kanssa mutta maali kuitenkin hyväksyttiin, valitettavasti. Ottelu päättyi kotijoukkueen kirvelevään tappioon 2-3.

Kokoonpano: Joel Kolu (55 Meriläinen), Arttu Heikkilä (63 Kettu), Olli Huttunen, Lenni Purokuru, Teemu Vänttilä, Tommi Sääksi, Jeton Danqi (75 Allen), Settyslas Loutelamio (70 Nabadarewe), Yohna Arial, Kirill Konovalov (mv), Nimeseti Redamte.

Vaihdossa: Sauli Kilpeläinen (mv), Juuso Kettu (63), Jeremiah Allen (75), Tatu Meriläinen (55), Lokoko Nabadarewe (70).


Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Jahad Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jpsinni[at]gmail.com
2. Joukkueenjohtaja
Joni Mahonen
joni.mahonen[at]gmail.com
Fysiikkavalmentaja
Henri Hekanaho
+35844239252
upliftingtrainingmethods[at]gmail.com