MIEHET KOLMONEN

JPS kärsi tappion kotona Lauantaina

JPS - SC Riverball ottelu pelattiin Viitataniemessä,tulos 0-1

Ottelun alussa JPS rakentaa peliä ja pitää pelin hallinnan itsellään. 15' Riverin kulma josta pallo jää maalille mutta Sauli Kilpeläinen maalilla hoitaa tilanteen. 20' Jps hyvä hyökkäys jossa vetopaikka pelataan Loutelamiolle mutta laukaus menee ohi. Ajassa 22 min. Riverin Klaus Nevalainen pääsee ohittamaan maalivahti Kilpeläisen ja vieraat siirtyy 0-1 johtoon. Tästä eteenpäin molemmilla joukkueilla on paikkoja mutta maaliin asti palloa ei saada. 42 min. vierasjoukkueen Homanen rikkoo Aram Hasanzadaa ja saa tästä varoituksen ja heti samasta tilanteesta tuomari nostaa hänelle myös toisen keltaisen ja Homanen pois kentältä. Tästä eteenpäin vierasjoukkue jatkoi yhden vajaalla. Tauolle mentiin tilanteessa 0-1.

Toinen jakso menee kotijoukkueen vahvassa komennossa Riverballin pelatessa vajaalla. Kovasta yrityksestä kotijoukkue ei saa maalia, paikkoja oli paljon ja yhden maalin pelasti tolppa. Vierasjoukkue keskittyi puolustamaan ja sen he tekivät niin hyvin että veivät ottelun lukemin 0-1.

 

Kokoonpano: Sauli Kilpeläinen (mv), Juuso Kettu, Joel Kolu (88 Arial), Olli Huttunen (67 Heikkilä),  Lenni Purokuru, Teemu Vänttilä, Nelson Mandela, Anton Virkalahti, Settyslas Loutelamio, Aram Hasanzada, Nimeseti Redamte.

Vaihdossa: Arttu Heikkilä (67), Jeremiah Allen, Antti Neuvonen, Yohna Arial (88), Tatu Meriläinen, Riku Ripatti (mv), Lokoko Nadabarewe.


Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Jahad Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jpsinni[at]gmail.com
2. Joukkueenjohtaja
Joni Mahonen
joni.mahonen[at]gmail.com
Fysiikkavalmentaja
Henri Hekanaho
+35844239252
upliftingtrainingmethods[at]gmail.com