MIEHET KOLMONEN

JPS hävisi AC BARCALLE vieraissa

Runsasmaalinen ottelu päättyi numeroihin 5-4.

Tiukan aikataulun takia valmistautuminen otteluun oli huono. Jouduimme lähtemään pelimatkalle mahdollisimman myöhään työseteiden takia ja osa ei päässyt mukaan ollenkaan. Kenttä oli hankala Jipsillen koska oli pieni ja epätasainen nurmikenttä. Ottelun alussa JPS ei ollut vielä tarpeeksi hereillä ja kotijoukkue pääsi tekemään kaksi maalia suhteellisen helposti. Jipsi jaksoi uskoa että pystytään nousemaan mukaan peliin niin kuin edellisessä pelissä ja näin kävikin. 25 minuuttia Aramin vapari maalille ja Lenni laittaa pallon maaliin. Tästä noin 5 minuuttia ja Aramin vapari menee suoraan vasenpaan etuylänurkkaan ja tilanne on tasan 2-2. Näissä numeroissa mentiin tauolle. 

Toista jaksoa mentiin pitkään kunnes alkoi maaliverkot heilumaan ja sen aloitti kotijoukkue ajassa 74 minuuttia 3-2. Maaleja tehtiin tasaiseen tahtiin vuorotellen. Nimesti maali 3-3.  Barca maali 4-3. Vänttilä maali 4-4. Tämän jälkeen oli kulunut minuutti ja kotijoukkue teki maalin ja siirtyi 5-4 johtoon. JPS yritti vielä raivokkaasti saada maaleja aikaiseksi mutta siinä ei valitettavasti onnistuttu. Ottelu päättyi numeroihin 5-4.

Kokoonpano: Sauli Kilpeläinen (mv), Hakim Hasanzada, Juuso Kettu, Arttu Heikkilä (72 Meriläinen), Lenni Purokuru, Teemu Vänttilä, Anton Virkalahti, Jeton Danqi (67 Nadabarewe), Settyslas Loutelamio, Aram Hasanzada, Redamte Nimeseti.

Vaihdossa: Daryl Mendoza, Jeremiah Allen, Tatu Meriläinen (72), Lokoko Nadabarewe (67).


Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Jahad Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jpsinni[at]gmail.com
2. Joukkueenjohtaja
Joni Mahonen
joni.mahonen[at]gmail.com
Fysiikkavalmentaja
Henri Hekanaho
+35844239252
upliftingtrainingmethods[at]gmail.com