MIEHET KOLMONEN

JPS taisteli ja otti voiton Warkaus JK:sta

Ottelun lopputulos oli 3-2.

Ottelun alkuminuutit oli tasaista vääntöä molemmilta joukkueilta.6 minuutin kohdalla kotijoukkueella ensimmäiset maalipaikat. Ensimmäisen torjuu maalivahti, sitten laukaus ohi ja seuraavaksi laukaus maalin yli.  14 min. pelattu JPS alakerta syöttelee ja Warkaus katkaisee poikittaisen syötön josta Miko Virta tekee vieraille 0-1 maalin. Tasaisesti JPS iskee nopeilla hyökkääjillä ja Varkaus puolustaa. Väliin tulee myös vieraiden vaarallinen laukaus 16 rajalta. Ajassa 33 min synkkä hetki kotijoukkueelle kun Varkauden pelaaja kaatuu JPS:n boksissa pienen kontaktin seurauksena ja tuomari vie pallon pilkulle. Tommi Lankinen antaa pilkun ja Sauli Kilpeläinen Jipsi maalilla torjuu laukauksen sivulle ja pallo jää pelattavaksi. Palloon syöksyy Kilpeläinen ja Lankinen. Lankinen kaatuu Kilpeläiseen ja palloon, tuomari näkee tässä virheen ja hän tuomitsee uuden pilkun. Tommi Lankinen pääsee yrittämään uudelleen ja tällä kertaa pallo menee maaliin ja vieraat siirtyy 0-2 johtoon. Kotijoukkue jatkaa vyöryttämistä tilanteita ja vetoja tulee mutta ei vaan mene maaliin. Mutta sitten napsahtaa ajassa 43 min kun Aram tulee oikealta pallon kanssa 16 rajalle siitä veto maalin yläkulmaan ja tilanne 1-2. Minuutin päästä Aram tulee jälleen kova veto laidasta maalille jossa Heikkilä paikalla ja laittaa pallon maaliin, tilanne 2-2. Varkaus pääsee vielä yrittämään maalia vapaapotkusta johon hyökkääjä pääsee vielä puskemaan mutta menee maalin yli ja 1. jakso oli tässä.

Toinen puoliaika alkaa ja molemmat joukkueet saavat rakennettua maalipaikkoja joista ei kuitenkaan onnistuta. 30 min toista jaksoa paikkoja tulee tasaisesti molemmille joukkueille. Vapareita, kulmia, torjuntoja ja laukauksia ohi, eli viihdyttävää ja jännittävää peliä. Kaikkia tilanteita en erikseen tänne laita koska niitä oli paljon ja molemmilla joukkueilla. Molemmat yrittää ratkaista peliä. Sitten ajassa 82 min Virkalahti keskittää takakulmalle ja Purokuru pääsee puskemaan pallon maaliin. JPS on siirtynyt 3-2 johtoon. Tämän jälkeen kotijoukkue ei hätäile vaan rauhoittaa peliä ja pitää palloa. 86 min Nimeseti pääsee karkun Varkauden puolustukselta ja maalivahti joutuu kaatamaan hyökkääjän josta tuomari vie pallon pilkulle. Kotijoukkueesta pilkkua antamaan Vänttilä mutta maalivahti torjuu vedon. Kotijoukkue saa pidettyä paineen vierasjoukkueen kenttäpuoliskolla ja tilanne on aika hyvin hallinnassa. Lisäajalla kotijoukkueen Gavriliuk karkaa maalintekoon mutta maalivahti hoitaa homman. Aivan viime hetkillä saa Varkaus vielä vaparin päädystä erittäin vaarallisesti mutta JPS purkaa jatkopallon ja ottelu on päättynyt. 

Lopputulos 3-2 kotijoukuueelle ja pisteet jäi "kotiluolaan". JPS nousi tällä voitolla sarjataulukossa kolmanneksi.

Seuraava ottelu 19.8. maanantaina Riistavedellä ja vastassa on AC Barca. Seuraava kotiottelu "montussa"  24.8. lauantaina ja vieraaksi saapuu SC Riverball, Joensuusta.

Kokoonpano: Sauli Kilpeläinen (mv), Hakim Hasanzada, Juuso Kettu, Arttu Heikkilä (75 Gavriliuk), Olli Huttunen, Lenni Purokuru, Teemu Vänttilä, Anton Virkalahti, Yohna Arial, Arma Hasanzada, Nimeseti Redamte.

Vaihdossa: Joel Kolu, Tatu Meriläinen, Riku Ripatti (mv), Lokoko Nadabarewe, Evgenii Gavriliuk (75).


Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Jahad Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jpsinni[at]gmail.com
2. Joukkueenjohtaja
Joni Mahonen
joni.mahonen[at]gmail.com
Fysiikkavalmentaja
Henri Hekanaho
+35844239252
upliftingtrainingmethods[at]gmail.com