MIEHET KOLMONEN

JPS kotivoittoon Viitaniemessä

JPS hallitsi ottelua alkuvihellyksestä alkaen ja otti makean voiton numeroin 4-0.

Ottelu alkoi JPS hallinnalla ja ensimmäisen 17 minuutin aikana koitijoukkuella oli jo kaksi kulmaa. Tämän jälkeen myös Kuki sai luotua painetta koitijoukkueen päätyyn, mutta ei mitään kovin vaarallista. Ajassa 22 minuuttia JPS:n Olli Huttunen pääsee vetopaikkaan mutta valitettavasti laukaus menee pikkaisen maalin yli. 32 minuuttia oli pelattu kun Settyslas Loutelamio eteni oikeasta laidasta KuKi päätyyn ja laittaa sieltä kovan keskityksen maalille jossa Tatu Meriläinen on sijoittunut hyvin takatolpan lähelle ja laittaa vedon maaliin. JPS siirtyi 1-0 johtoon. Kotijoukkue jatkoi tästä painostusta niin että 5 minuutia myöhemmin pallo oli KuKin maalissa mutta tilanne oli paitsio. Tauolle mentiin 1-0 lukemissa.

Toinen jakso alkoi jäleen kotijoukkueen kovalla painostuksella. Jakson alussa Aram Hasanzadalla taitavat harhautukset ja pallonhallinta vastustajan boksissa mutta laukausta ei vaan koskaan tullut, "yrittikö ehkä laittaa tyhjiin"? Ajassa 51 minuuttia Kuki sai vapaapotkun vaarallisesti 18 metristä mutta veto meni maalin ohitse. 53 minuutilla Nimeseti tulee vaihdosta kentälle ja pääsee heti haastamaan pallon kanssa boksiin, saa hyvän laukauksen mutta valitettavasti osuu tolppaan. Hetken päästä  JPS saa vapaapotkun hyvältä paikalta, Teemu Vänttilän veto on hyvä mutta ottaa kimmokkeen puolustajasta ja menee kulmaksi. Kulmapokun antaa Aram Hasanzada, pallo jää pomppimaan maalin eteen, Joel Kolu pääsee vetämään mutta pallon nappaa maalivahti. Mutta sitten tapahtuu kun Olli Huttunen saa pallon keskialueella ja huomaa KuKin maalivahdin tulleen vastaan kauas maaliltaan. Matkaa n. 40 metriä ja laukaus menee maalivahdin yli ja tolpan kautta maaliin. Tilanne 2-0 ja pelikellossa 65 minuuttia. Heti tämän jälkeen tapahtuu taas kun Jeton Danqi etenee laidasta vierasjoukkueen maalia kohden ja pääsee tuikkaamaan pallon maalin pienestä kulmasta maalivahdin ohitse. 3-0 kotijoukkueelle. Jipsillä tämän jälkeen useita paikkoja joista vaarallisin oli Settyslas Loutelamion kova veto joka painui pikkaisen maalin ylitse. Nähtiin myös Kukilta tilanne jossa heidän vaarallinen laukaus meni noin metrin yli Sauli Kilpeläisen vartioiman maalin. Tuomarin lisäajalla pääsi vielä Nimeseti Redamte läpiajoon ja laittoi pallon varmasti maaliin, tähän ottelu päättyikin. Lopputuolos 4-0.

Tästä on hyvä jatkaa kohti keskiviikon kotiottelua jolloin Viitaniemeen saapuu Warkaus JK. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan JPS voittoon.

Kokoonpano: Sauli Kilpeläinen (mv), Hakim Hasanzada, Joel Kolu (78 Arial), Arttu Heikkilä (84 Kebede), Olli Huttunen, Lenni Purokuru, Teemu Vänttilä (88 Allen), Anton Virkalahti (63 Danqi), Settyslas Loutelamio, Aram Hasanzada, Tatu Meriläinen (54 Nimeseti).

Vaihdossa:Jeremiah Allen (88), Jeton Danqi (63), Yohna Arial (78), Philip Kebede (84), Nimeseti Redamte (54), Riku Ripatti (mv)


Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Jahad Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jpsinni[at]gmail.com
2. Joukkueenjohtaja
Joni Mahonen
joni.mahonen[at]gmail.com
Fysiikkavalmentaja
Henri Hekanaho
+35844239252
upliftingtrainingmethods[at]gmail.com