MIEHET KOLMONEN

Komea kotivoitto Jipsille

JPS ja Lehmon Pallo pelasivat lauantaina Viitaniemessä, ottelu päättyi lukemiin 2-0.

Sää suosi jälleen ottelutapahtumaa ja Viitaniemen mittari näytti +29C ennen pelin alkua. Eli  oli odotettavissa kuuma ja hikinen iltapuhde molemmille joukkueille.

 

Ottelun ensimmäinen jakso oli tasaista ja vahvaa puolustuspeliä molemmilta joukkueilta. Kunnon maalipaikkoja ei juurikaan ollut kummallakaan joukkueella. Kovaa prässiä ei nähty kummallakaan joukkueella vaan molemmat puolustivat omaa kenttäpuoliskoaan ja pyrki iskemään heti riiston jälkeen. Peli oli siistiä ja vauhdikasta mutta maaleja ei nähty vielä ekalla jaksolla ja puoliajalle mentiin 0-0 numeroissa.

 

Toinen jakso alkoi ilman suuria muutoksia taktiikassa. Ajassa 53 minuuttia LehPa sai kulmapotkun ja jälkitilanteesta pääsi Nimeseti nopeaan vastahyökkäykseen omalta 16 rajalta riistettyään pallon vastustajalta. Tilanne oli nyt 3-1 tai 3-2 ylivoima Jipsille. Nimeseti kuljetti hetken ja syötti ylempänä vasemmalla olevalle Vänttilälle joka hetken päästä  syötti oikeallla etenevälle Loutelamiolle. Puolustus oli tässä vaiheessa ohitettu ja edessä oli enää maalivahti jonka "Seti" ohitti tarkalla laukauksella takakulmaan. JPS siirtyi 1-0 johtoon. Kotijoukkue jatkoi samalla taktiikalle eikä alkanut varmistelemaan 1-0 johtoa. Tilanteita rakenneltiin rauhassa ja ajassa 79  minuuttia kotijoukkue sai kulmapotkun. Kulma annettiin lyhyenä Aram Hasanzadan, Settyslas Loutelamion ja Teemu Vänttilän juoniessa. Pallo saatiin kuljetettua maalin kulmalle josta se syötettiin Vänttilälle joka harhautti pakin, eli tietenkin pallo puikoista ja tämän jälkeen veto maalin takakulmaan. Tilanne 2-0. Tämän jälkeen Lehpalla oli muutama paikka saada kavennus ja kotijoukkueella myös paikkoja kaunistella loppulukemia mutta lisämaaleja ei enää nähty. Kuuluttajaa siteeraten tämä oli "maukas voitto" kotijoukkueelle.

Kokoonpano: Kiril Konovalov (mv), Juuso Kettu, Joel Kolu (57 Hasanzada), Olli Huttunen (88 Lehtonen), Lenni Purokuru, Teemu Vänttilä (82 Neuvonen), Tommi Sääksi, Settyslas Loutelamio, Yohna Arial, Aram Hasanzada, Redamte Nimeseti (75 Nabadarewe).

Vaihdossa: Riku Ripatti (mv), Hakim Hasanzada (57), Arttu Heikkilä, Roni Lehtonen (88), Antti Neuvonen (82), Lokoko Nabadarewe (75).

 


Näytä lisää uutisia

MIEHET KOLMONEN

Vastuuvalmentaja
Jahad Yari
0451626330
jahadyari[at]gmail.com
Joukkueenjohtaja
Ilmo Viitanen
040-0783800
jpsinni[at]gmail.com
2. Joukkueenjohtaja
Joni Mahonen
joni.mahonen[at]gmail.com
Fysiikkavalmentaja
Henri Hekanaho
+35844239252
upliftingtrainingmethods[at]gmail.com